Mit ehetek | Velencei spagetti

Velencei spagetti

Velencei spagetti
Velencei spagetti

Elkészítés

A tésztát kifőzzük és lecsurgatjuk. A hagymát vékonyra felkarikázzuk, megpirítjuk a vajon, ráöntjük a ketchupöt, beletesszük a babérlevelet, majd sózzuk, borsikafűvel fűszerezzük. Belekeverjük a spagettit, és az egészet a kivajazott római tálba öntjük. A tojásokat elkeverjük 1 dkg sóval, leöntjük vele a spagettit, majd ráreszeljük a sajtot. A 200 fokos sütőben 30 perc alatt készre pirítjuk.


    • adag4
    • Gyermekeknek
    • Kamaszoknak
    • Felnőtteknek
    • Időseknek
    • Tavaszi
    • Kora nyári
    • Késő nyári
    • Őszi
    • Téli
    • Délelőtt
    • Este
    • Egész nap
    • Elkészítési idő
    • Elkészítési idő
    • Elkészítési idő
    • Nehézség
    • Nehézség
    • Nehézség
    • Költség
    • Költség
    • Költség

Alapanyagok

Hozzávalók:
  • 25 dkg Spagetti száraztészta 
  • 10 dkg Trappista sajt  
  • 8 db Tojás (44 dkg)
  • 6 dkg Vaj 
  • 4 dl Ketchup (44 dkg)
  • 1 csomag, szárával együtt Újhagyma (15 dkg)
  • 2 db Babérlevél
  • 1 csapott evőkanál Só (14 g)
  • 1 mokkáskanál Szárított borsikafű

Tápanyagtartalom (1 adag)

  • kcl: 760
  • CH: 75.9 g
  • fehérje: 32.8 g
  • zsír: 33.8 g