Mit ehetek | Tejfölös szósz feketeretekkel

Tejfölös szósz feketeretekkel

Tejfölös szósz feketeretekkel
Tejfölös szósz feketeretekkel

Elkészítés

A feketeretkeket meghámozzuk, megreszeljük, hozzáadjuk a citromlevet, a tejfölt, mézet, majoránnát, sót. Fakanállal megkeverjük, fogyasztás előtt állni hagyjuk 1-2 óráig. (Diétánknak megfelelően ehető nyers zöldséghez kínáljuk.)


    • adag2
    • Gyermekeknek
    • Kamaszoknak
    • Felnőtteknek
    • Időseknek
    • Tavaszi
    • Kora nyári
    • Késő nyári
    • Őszi
    • Téli
    • Délelőtt
    • Ebédre
    • Este
    • Egész nap
    • Elkészítési idő
    • Elkészítési idő
    • Elkészítési idő
    • Nehézség
    • Nehézség
    • Nehézség
    • Költség
    • Költség
    • Költség

Alapanyagok

Hozzávalók:
  • 1 késhegynyi Só
  • 1 teáskanál Méz (7 g)
  • 150 ml Tejföl, 12%-os (150 g)
  • 1 evőkanál Citromlé (10 g)
  • fél mokkáskanál Szárított majoránna
  • 15 dkg Feketeretek 

Tápanyagtartalom (1 adag)

  • kcl: 128
  • CH: 8.9 g
  • fehérje: 3.5 g
  • zsír: 9.1 g