Mit ehetek | Tárkonyos paradicsomsaláta

Tárkonyos paradicsomsaláta

Tárkonyos paradicsomsaláta
Tárkonyos paradicsomsaláta

Elkészítés

A paradicsomot vékony karikára vágjuk. Páclevet készítünk ecetből és édesítőszerből, ízesítjük sóval és tárkonnyal. Ráöntjük a paradicsomra és a tetejére olivaolajat csorgatunk. Hűtőben összeérleljük.


    • adag5
    • Gyermekeknek
    • Kamaszoknak
    • Felnőtteknek
    • Időseknek
    • Tavaszi
    • Kora nyári
    • Késő nyári
    • Őszi
    • Téli
    • Délelőtt
    • Este
    • Egész nap
    • Elkészítési idő
    • Elkészítési idő
    • Elkészítési idő
    • Nehézség
    • Nehézség
    • Nehézség
    • Költség
    • Költség
    • Költség

Alapanyagok

Hozzávalók:
  • ízlés szerint Só
  • 1 evőkanál Olívaolaj - saláta olaj (13 g)
  • ízlés szerint Folyékony édestőszer
  • ízlés szerint Ecet, 10%-os
  • 1 teáskanál Szárított tárkony (1 g)
  • 1 kg Paradicsom  

Tápanyagtartalom (1 adag)

  • kcl: 71
  • CH: 8.1 g
  • fehérje: 2.0 g
  • zsír: 3.0 g