Spárga és burgonya párolva
Elkészítés
A spárgát meghámozzuk és megmossuk, 1 dl vízbe tesszük, és a sóval, a szerecsendióval együtt felfőzzük, majd kis fokozaton 20 perc alatt puhára pároljuk. A burgonyát megtisztítjuk, majd félbevágjuk, és kb. 20 percig pároljuk. A vajat felolvasztjuk, a spárgát és a burgonyát tányérra tesszük és a vajjal leöntjük, végül az apróra vágott petrezselyemmel megszórjuk.
-
3
-
-
-
-
-
-
-
Alapanyagok
Hozzávalók:
- 50 dkg Spárga 
- 1 csipetnyi Tengeri só
- 1 késhegynyi Őrölt szerecsendió
- 3 db közepes Burgonya (66 dkg)
- 5 dkg Vaj 
- 1 evőkanál Friss petrezselyem (4 g)
Tápanyagtartalom (1 adag)
- kcl: 327
- CH: 40.3 g
- fehérje: 10.1 g
- zsír: 13.7 g