Mit ehetek? | Receptek
Gyomorrontás

  • Alkalom szerint
  • Ár
  • Ételek / Italok
  • Ételallergia
  • Hosszú távú betegségek diétái
  • Rövidtávú betegségek diétái
  • Ásványi anyag tartalom
  • Vitaminban gazdag étrendek

  • Találatok: 8 db
 
Találat / oldal

  • kcal: 154 / CH: 30.8 g / Fehérje: 4.2 g / Zsír: 0.2 g

    adag4
    Elkészítési idő Gyorsan elkészíthető

    4 akkora alufólia lapot vágok, hogy be lehessen csomagolni a személyenkénti kettő nagy, héjas burgonyát. A burgonyákat alaposan megmosom és letörölgetem. Hosszában félig bevágom, majd a vágat mentén sóval bedörzsölöm. Becsomagolom és felforrósított grillrácsra helyezem. A tűz erősségétől függően 15-...


  • kcal: 222 / CH: 42.7 g / Fehérje: 5.7 g / Zsír: 2.5 g

    adag1
    Elkészítési idő Gyorsan elkészíthető

    Főzzünk meg 1 dl zöldséglében 5 dkg búzadarát. Ha nem elég pörgős a dara párologtassuk el a főzőlevét.


  • kcal: 190 / CH: 33.7 g / Fehérje: 5.7 g / Zsír: 0.5 g

    adag1
    Elkészítési idő Átlagos elkészítési idő

    Főzzük meg a kockára vágott sárgarépát, fehérrépát és burgonyát kevés sóval 3 dl vízben. A leszűrt zöldséglébe befőzünk 1 dkg darát, majd tegyük vissza az összes zöldséget és tálaljuk.


  • kcal: 169 / CH: 33.9 g / Fehérje: 4.6 g / Zsír: 0.2 g

    adag1
    Elkészítési idő Gyorsan elkészíthető

    A burgonyát meghámozzuk, megmossuk, majd kockákra vágjuk, és annyi hideg vízben, amennyi ellepi és egy kevés sóval megfőzzük. Leszűrjük és melegen tálaljuk.


  • kcal: 177 / CH: 38.8 g / Fehérje: 3.7 g / Zsír: 0.3 g

    adag1
    Elkészítési idő Gyorsan elkészíthető

    Forraljunk fel 1 dl vizet, sózzuk meg, forraljuk föl benne 5 dkg rizst. Ha felforrt, keverjük meg, takarjuk le és alacsony hőmérsékleten pároljuk puhára.


  • kcal: 155 / CH: 26.3 g / Fehérje: 4.7 g / Zsír: 0.4 g

    adag1
    Elkészítési idő Átlagos elkészítési idő

    Főzzünk meg a sárgarépát és a fehérrépát 3 dl vízben. Szűrjük le, a zöldséglében főzzük meg az apró kockára vágott burgonyát kevés sóval. Ha a burgonya megpuhult, tegyük a levével együtt turmixgépbe és turmixoljuk össze alaposan.


  • kcal: 154 / CH: 30.8 g / Fehérje: 4.2 g / Zsír: 0.2 g

    adag4
    Elkészítési idő Átlagos elkészítési idő

    A burgonyát megtisztítjuk, és egy lapos kerek tűzálló tálban a sóból ágyat készítünk, erre helyezzük körbe az egészben hagyott burgonyákat, és alufóliával, jól lefedjük. 200 fokos sütőben 40 percig sütjük, majd egy kicsit pihentetjük, és csak ezután fogyasztjuk.


  • kcal: 114 / CH: 18.0 g / Fehérje: 4.0 g / Zsír: 0.5 g

    adag1
    Elkészítési idő Gyorsan elkészíthető

    Főzzünk meg az apró kockákra vágott sárgarépát és fehérrépát kevés sóval 3 dl vízben. Szűrjük le, a zöldséglében főzzük meg a cérnametéltet. Tálalás előtt tegyük vissza a zöldségeket.