Mit ehetek? | Receptek

  • Alkalom szerint
  • Ár
  • Ételek / Italok
  • Ételallergia
  • Hosszú távú betegségek diétái
  • Rövidtávú betegségek diétái
  • Ásványi anyag tartalom
  • Vitaminban gazdag étrendek

  • Találatok: 4 db
 
Találat / oldal

  • kcal: 522 / CH: 24.0 g / Fehérje: 11.3 g / Zsír: 41.5 g

    adag4
    Elkészítési idő Átlagos elkészítési idő

    A megtisztított zellert gyufaszál vékonyságú metéltre vágjuk. Leöntjük annyi forrásban lévő, sós, almaecetes vízzel, amennyi ellepi, és letakarva hagyjuk kihűlni. Közben a joghurtba belekeverjük a majonézt és sóval, mézzel, citromlével ízesítjük. Az almát a zellerhez hasonlóan összevágjuk, és citrom...


  • kcal: 185 / CH: 21.8 g / Fehérje: 5.1 g / Zsír: 8.9 g

    adag4
    Elkészítési idő Átlagos elkészítési idő

    A zellert kockákra vágjuk és kevés vízben puhára főzzük. Leszűrjük és hozzáadjuk a nyers, felkockázott almához. A joghurthoz hozzákeverjük a fűszereket, sózzuk és édesítjük. Ezután a salátához keverjük, és a tetejét megszórjuk durvára vágott dióval.


  • kcal: 557 / CH: 24.2 g / Fehérje: 16.0 g / Zsír: 43.8 g

    adag4
    Elkészítési idő Hosszú elkészítési idő

    A zellert meghámozzuk, félbevágjuk, gyufaszál vékonyságú, 4-5 centiméteres csíkokra váguk, azonnal meglocsoljuk citromlével. Az almákat megmossuk, kettévágjuk, magházukat kiemeljük, vékony szeletkékre vágjuk, megöntözzük citromlével, néhány szeletkét félre teszünk. A sajtot kisebb kockákra, a diót d...


  • kcal: 430 / CH: 49.2 g / Fehérje: 9.4 g / Zsír: 20.4 g

    adag4
    Elkészítési idő Átlagos elkészítési idő

    A hagymát megpucoljuk és vékony karikára vágjuk. Egy nagy serpenyőben, közepes lángon felforrósítjuk a vaj negyedét. A hagymát kevés sóval és rozmaringgal megszórjuk. Lassan, enyhe lángon, fedő alatt, körülbelül 20 percig pároljuk. Melegítsük elő a sütőt 190 fokra. Egy tálba teg...