Mit ehetek? | Receptek
Tejcukor, laktóz-érzékenység

  • Alkalom szerint
  • Ár
  • Ételek / Italok
  • Ételallergia
  • Hosszú távú betegségek diétái
  • Rövidtávú betegségek diétái
  • Ásványi anyag tartalom
  • Vitaminban gazdag étrendek

  • Találatok: 1050 db
 
Találat / oldal

  • kcal: 313 / CH: 41.2 g / Fehérje: 7.9 g / Zsír: 11.9 g

    adag4
    Elkészítési idő Átlagos elkészítési idő

    Pirítsuk meg az apróra vágott vöröshagymát. Tegyük bele a lehámozott és feldarabolt paradicsomot, a csíkokra vágott zöldpaprikát, a vékony szeletekre vágott szeletekre vágott cukkinit és padlizsánt. Sózzuk és borsozzuk. Adjuk hozzá a felaprított fűszernövényeket, az apróra tört babérlevelet és az ös...


  • kcal: 551 / CH: 2.4 g / Fehérje: 1.9 g / Zsír: 57.6 g

    adag4
    Elkészítési idő Gyorsan elkészíthető

    A fokhagymagerezdeket megtisztítjuk, mély tálba préseljük. Megsózzuk, megborsozzuk, majd a tojások sárgájával - lehetőleg robotgép keverőfejével - elkezdjük keverni. Közben apránként, eleinte csak cseppenként hozzáadjuk az olajat. Ha már kezd sűrűsödni, pár csepp meleg vizet és a citromlev...


  • kcal: 736 / CH: 10.4 g / Fehérje: 4.2 g / Zsír: 72.6 g

    adag4
    Elkészítési idő Gyorsan elkészíthető

    A burgonyát meghámozom, feldarabolom és annyi sós vízbe teszem, amennyi éppen csak ellepi. Jó puhára megfőzöm, leszűröm, majd áttöröm. Ha langyosra hűlt, hozzáadom a tojássárgákat és jól kikeverem. Az olajat úgy keverem hozzá, mintha majonézt készítenek, tehát kezdetben csak cseppenként, később m...


  • kcal: 209 / CH: 7.8 g / Fehérje: 2.2 g / Zsír: 18.2 g

    adag20
    Elkészítési idő Átlagos elkészítési idő

    A padlizsánt addig sütjük a forró sütőben, amíg a héja megfeketedik. Ha kihűlt meghámozzuk. A zöld paprikát annyira sütjük meg, hogy a héja könnyen lejöjjön. Kicsumázzuk, majd a hámozott padlizsánnal együtt összetörjük. Közben a fokhagymát megtisztítjuk, összezúzzuk. Paprikás-padlizsá...


  • kcal: 58 / CH: 9.8 g / Fehérje: 0.4 g / Zsír: 0.0 g

    adag5
    Elkészítési idő Gyorsan elkészíthető

    Az alapanyagokat egy csőrős edénybe öntjük és azonnal beletöltjük a jégkrémtartóba. Mélyhűtőben tesszük és 1 nap múlva fogyaszthatjuk. 


  • kcal: 123 / CH: 30.6 g / Fehérje: 1.3 g / Zsír: 0.2 g

    adag2
    Elkészítési idő Hosszú elkészítési idő

    Az almát és a céklát almareszelőn lereszeljük és összekeverjük és almalevet öntünk hozzá. 1-2 órára állni hagyjuk.


  • kcal: 288 / CH: 50.0 g / Fehérje: 4.3 g / Zsír: 7.5 g

    adag4
    Elkészítési idő Gyorsan elkészíthető

    A sárgarépát és az almát lereszeljük és citromlével lelocsoljuk. Hozzákeverjük a mazsolát, majd ízlés szerint megszórjuk egész, vagy darált dióval (gyermekeknek csak darált diót lehet adni!). Ízlés szerint egy kevés mézzel meglocsolhatjuk.


  • kcal: 388 / CH: 57.0 g / Fehérje: 5.1 g / Zsír: 15.6 g

    adag4
    Elkészítési idő Átlagos elkészítési idő

    Az almákat hámozzuk meg, szeleteljük fel, és tegyük egy tűzálló tálba. Szórjunk rá cukrot és szegfűborsot. Másik tálban keverjük össze a finomlisztet és a margarint, adjuk hozzá a fahéjat, majd az egészet terítsük szét az almákon. Közepes hőfokon süssük pirosra.


  • kcal: 135 / CH: 33.7 g / Fehérje: 0.9 g / Zsír: 0.2 g

    adag1
    Elkészítési idő Gyorsan elkészíthető

    A lemosott almát meghámozzuk, magházától megtisztítva egyenlő nagyságú darabokra vágjuk. Ezután a szükséges mennyiségű hideg vízben felteszed főni. Ízesítjük a vékonyan levágott citromhéjjal, a fahéjjal, szegfűszeggel és a cukorral. Amikor a leves felforrt, vékony sugárban állandó keverés mellet...


  • kcal: 420 / CH: 31.9 g / Fehérje: 46.6 g / Zsír: 12.6 g

    adag4
    Elkészítési idő Átlagos elkészítési idő

    A csirkemelleket megsózzuk, borsikával és kakukkfűvel meghintjük. Az almákat meghámozzuk, cikkekre vágjuk, és meglocsoljuk a citromlével. A csirkemelleket olajjal kikent tűzálló tálra fektetjük, és az almalevet aláöntjük. Alufóliával lefedjük, és forró sütőben (220 °C-on) 20-25 percig pároljuk. leve...


  • kcal: 224 / CH: 22.3 g / Fehérje: 3.4 g / Zsír: 13.7 g

    adag4
    Elkészítési idő Átlagos elkészítési idő

    A fejes káposztát metéltre vágjuk. Az olajat felmelegítjük, átfuttatjuk benne a köménymagot, és hozzátesszük a káposztát, valamint egészben a vöröshagymát. Néhány percig pirítjuk, majd kevés ecetet adunk hozzá, és fedő alatt pároljuk. Amikor már majdnem kész, hozzáadjuk a metéltre vágott almát, össz...


  • kcal: 178 / CH: 40.3 g / Fehérje: 4.7 g / Zsír: 0.6 g

    adag4
    Elkészítési idő Gyorsan elkészíthető

    A karalábét és az almát meghámozzuk, utóbbinak a magházát is kimetsszük, majd mindkettőt vékonyan fölszeleteljük, azután gyufaszálnyi csíkokra vágjuk. Tálban a narancs- és a citromlével összekeverjük, megsózzuk, megborsozzuk, végül a fölaprított metélőhagymával ízesítjük.


  • kcal: 515 / CH: 80.8 g / Fehérje: 13.4 g / Zsír: 15.8 g

    adag6
    Elkészítési idő Hosszú elkészítési idő

    A sárgarépát lereszeljük, a szódabikarbónát és a borkőport meleg vízbe tesszük, megkavarjuk és beleöntjük a sárgarépa közé. A fentiekhez adjuk a lisztet, a citrom levét, 1 dl olajat. A felfuttatáshoz felhasznált víz megmaradt részével lágy tésztát gyúrunk. Egy óra hosszáig pihentetjük. A nyújtód...


  • kcal: 124 / CH: 14.3 g / Fehérje: 5.0 g / Zsír: 5.1 g

    adag4
    Elkészítési idő Átlagos elkészítési idő

    A kétféle lisztből, egész tojásból, szódavízből és a kókuszzsír feléből kevés só hozzáadásával palacsintatésztát készítünk. Kevés kókuszzsírral kikent serpenyőben vékony palacsintákat sütünk belőle. A meghámozott almát durvára reszeljük, folyékony édesítőszerrel, őrölt fahéjjal, a citrom levével...


  • kcal: 240 / CH: 31.4 g / Fehérje: 5.8 g / Zsír: 9.9 g

    adag4
    elkészítési idő

    A lisztet jól összekeverjük előbb az olajjal, majd hozzáadunk 4 dl vizet, és addig keverjük, míg híg masszát nem kapunk. Törjük durva darabokra az olajos magvakat és keverjük a tésztához. Csomómentesre keverjük, és egy órán át pihentetjük. Ez idő alatt a tészta besűrűsödik. Az almát vékony szele...


  • kcal: 278 / CH: 37.8 g / Fehérje: 11.9 g / Zsír: 8.6 g

    adag4
    Elkészítési idő Átlagos elkészítési idő

    A cukrot a tojássárgájával habosra keverjük, a tojásfehérjét kemény habbá verve az előző masszához adjuk. Beledolgozunk a finomlisztet, a citromhéjat és a vékony szeletekre vágott almát. Kikent, kilisztezett teflonsütőben, előmelegített sütőben, közepes hőfokon sütjük 20 perc alatt megsütjük. Őrölt ...


  • kcal: 250 / CH: 35.4 g / Fehérje: 5.6 g / Zsír: 8.5 g

    adag8
    Elkészítési idő Átlagos elkészítési idő

    A töltelékhez az almát egészen vékony szeletekre vágom. Citromot rácsöpögtetek, majd hozzáadom a mézet, kevés porcukrot, a darált diót, a mazsolát és a fahéjat. Jól összekeverem és 10 percig állni hagyom. Két rétesrudat készítek a töltelékkel, mindkettő tetejét megkenem a felvert tojással, majd előm...


  • kcal: 507 / CH: 35.5 g / Fehérje: 31.9 g / Zsír: 25.3 g

    adag6
    Elkészítési idő Hosszú elkészítési idő

    A nyúlgerincet sóval és borssal bedörzsöljük és forró olajon minden oldalát megpirítjuk. Tűzálló tálba helyezzük, húslevessel meglocsoljuk, majd 180 fokos sütőben kb. 30 percig sütjük, miközben jó néhányszor meglocsoljuk. Eközben a hagymát felaprítjuk, az almát lereszeljük, és a tojássárgájával, a b...


  • kcal: 495 / CH: 73.5 g / Fehérje: 16.1 g / Zsír: 14.9 g

    adag6
    elkészítési idő

    A 2,7 dl vizet melegítjük, beletesszük a szódabikarbónát és a borkőport, megkavarjuk és a liszthez adjuk. Az olajat, citromlevet is beletesszük a lisztbe és 10 percig gyúródeszkán gyúrjuk. Fedeles edénybe 1 ek olajat teszünk, a tészta mindkét felét benne megforgatjuk és 1 óra hosszáig pihentetjük. T...


  • kcal: 126 / CH: 33.0 g / Fehérje: 0.5 g / Zsír: 0.3 g

    adag1
    Elkészítési idő Gyorsan elkészíthető

    Az almát folyó vízben megmossuk, vékonyan meghámozzuk, magházát kivesszük, ezután igen vékony szeletekre vágjuk, üvegtálba tesszük és hozzáadjuk a reszelt citromhéjat, a fahéjat, a cukrot, a rumaromát és egy kevés hideg vizet. A kész salátát díszítjük egy citromkarikával, hűtve tálaljuk.


  • kcal: 154 / CH: 30.8 g / Fehérje: 4.2 g / Zsír: 0.2 g

    adag4
    Elkészítési idő Gyorsan elkészíthető

    4 akkora alufólia lapot vágok, hogy be lehessen csomagolni a személyenkénti kettő nagy, héjas burgonyát. A burgonyákat alaposan megmosom és letörölgetem. Hosszában félig bevágom, majd a vágat mentén sóval bedörzsölöm. Becsomagolom és felforrósított grillrácsra helyezem. A tűz erősségétől függően 15-...

  • adag8
    Elkészítési idő Gyorsan elkészíthető

    Főzzük a tojásokat forrásban lévő vízben 9 percig, ha kész, egyből tegyük hideg vízbe és hámozzuk meg. Mossuk meg a salátát és vágjuk le a szárát annyira, hogy ne essen szét, hanem a fejét négybe véve kis hajókat kapjunk. Hámozzuk meg a grapfruitot, szedjük gerezdekre, húzzuk le a hártyáját és minde...


  • kcal: 209 / CH: 19.4 g / Fehérje: 5.9 g / Zsír: 12.3 g

    adag4
    Elkészítési idő Gyorsan elkészíthető

    A mandulát vékony lapocskákra vágjuk. Az ananászt meghámozzuk és 8 karikát levágunk. Mindegyik karika közepét (a torzsát) kiszúrjuk. Tűzálló tálba vagy grillrácsra tesszük, citromlével megcsepegtetjük, mézet csurgatunk rá, és megszórjuk a mandulával. Előmelegített sütőben addig sütjük, amíg a ma...


  • kcal: 495 / CH: 18.6 g / Fehérje: 47.4 g / Zsír: 24.6 g

    adag4
    Elkészítési idő Gyorsan elkészíthető

    A húst 8 szeletre vágjuk, kissé kiverjük, megsózzuk, és mindegyikre 1-1 szelet ananászt fektetünk. Szorosan felgöngyöljük, majd hústűvel vagy fogvájóval rögzítjük. Lisztben meghempergetjük, és forró olajban, nagy lángon megsütjük.

  • adag4
    Elkészítési idő Átlagos elkészítési idő

    A mogyoróhagymát meghámozzuk, és apróra vágjuk. A savanyú káposztát lecsepegtetjük, és nagyobb darabokra vágjuk. Az olajat felforrósítjuk. A mogyoróhagymát alacsony hőfokon üvegesre pirítjuk benne. Hozzáadjuk a savanyú káposztát, a sót, bőségesen borsot, a borókabogyót, a babérlevelet, a proseccót v...


  • kcal: 280 / CH: 66.0 g / Fehérje: 2.8 g / Zsír: 2.1 g

    adag4
    Elkészítési idő Gyorsan elkészíthető

    A sárgarépát megtisztítjuk, megmossuk, az ananászt meghámozzuk. A sárgarépát nagy lyukú reszelőn lereszeljük, az ananászt kis darabokra vágjuk. Keverőtálba tesszük. A mézet összekeverjük a narancslével és egy csipetnyi sóval ízesítjük. Beleöntjük a tálba, és összeforgatjuk a sárgarépa- és ...


  • kcal: 363 / CH: 43.6 g / Fehérje: 3.5 g / Zsír: 19.2 g

    adag8
    Elkészítési idő Hosszú elkészítési idő

    A burgonyát héjában megfőzzük (kb. 35 perc), hámozzuk és még melegen áttörjük. Kéz melegig hűlni hagyjuk. A finomlisztet a margarinnal elmorzsoljuk, hozzáadjuk a burgonyát, a sót, a porcukrot, sütőport. Beletesszük az ánizst és jól összedolgozzuk. Vékonyra kinyújtva különböző formákat...


  • kcal: 367 / CH: 42.6 g / Fehérje: 6.0 g / Zsír: 17.8 g

    adag4
    Elkészítési idő Átlagos elkészítési idő

    Az árpadarát 2 órára áztassuk negyed liter vízbe, majd keverjük el a további fél liter vízzel és a sóval. Forraljuk fel, és kis lángon főzzük kb. 20 percig. A mandulát serpenyőben pirítsuk aranybarnára, adjuk hozzá a vajat és a mézet, és addig kevergessük, amíg a méz elolvad. Fűszerezzük fahéjj...


  • kcal: 412 / CH: 94.9 g / Fehérje: 5.6 g / Zsír: 1.3 g

    adag2
    Elkészítési idő Átlagos elkészítési idő

    Az árpagyöngyöt megmossuk, és 1 liter vízbe feltesszük főni. Ha felforrt, kb 1 óráig kis lángon fedő alatt pároljuk. Néha keverjük meg, és ha elpárolog a víz, akkor pótoljuk. A fahéjat és szegfűszeget kb. a főzési idő felénél beletesszük. Akkor jó, ha a vize elpárolgott, a szemek jól megduz...


  • kcal: 378 / CH: 56.8 g / Fehérje: 11.4 g / Zsír: 10.6 g

    adag4
    Elkészítési idő Gyorsan elkészíthető

    Az árpát kevés vízben, a mézzel és a fahéjjal puhára főzzük, lefedve hagyjuk megdagadni. A mogyorót durvára törjük és szárazon picit megpirítjuk. A tejet felforraljuk, a pudingport kevés vízzel simára keverjük, a forró tejhez öntjük, és kikeverjük. Hosszúkás pohárba rétegezzük a hozzávalókat te...


  • kcal: 163 / CH: 4.1 g / Fehérje: 2.0 g / Zsír: 14.1 g

    adag4
    Elkészítési idő Gyorsan elkészíthető

    Az avokádót hosszában felvágjuk, kimagozzuk, és eltávolítjuk a héjukat. A gyümölcshúst villával szétnyomkodjuk. A maradék hozzávalókat hozzáadjuk, és az egészet összekeverjük.


  • kcal: 252 / CH: 11.4 g / Fehérje: 4.0 g / Zsír: 19.7 g

    adag2
    Elkészítési idő Gyorsan elkészíthető

    Az avokádót, mossuk, pucoljuk, kettévágjuk és a magját kiszedjük. Majd az összes hozzávalót 3,5 dl vízzel együtt tegyük aprítógépbe és jól mixeljük el, míg krémes állagú nem lesz a levesünk.


  • kcal: 289 / CH: 6.8 g / Fehérje: 5.1 g / Zsír: 25.7 g

    adag4
    Elkészítési idő Gyorsan elkészíthető

    Az avokádót kettévágjuk, eltávolítjuk a magját és kikaparjuk a héjából. Villával összedolgozzuk a reszelt hagymával, az apróra vágott mandulával és a többi hozzávalóval, majd behűtjük.


  • kcal: 295 / CH: 22.4 g / Fehérje: 4.0 g / Zsír: 19.0 g

    adag2
    Elkészítési idő Gyorsan elkészíthető

    A sült sütőtököt mixer edénybe tesszük, hozzáadjuk az avokádó belsejét és a kakaóport, és egy botmixer segítségével összezúzzuk. Poharakba szedjük, és a tetejére aszalt gyümölcsöket teszünk.


  • kcal: 393 / CH: 15.2 g / Fehérje: 5.5 g / Zsír: 32.5 g

    adag4
    Elkészítési idő Gyorsan elkészíthető

    Az uborkát hosszabban félbevágjuk, magját kikaparjuk, húsát kis kockákra vágjuk. Egyharmadát enyhén megsózzuk és félretesszük. Az avokádót, a hagymát és a paradicsomot meghámozzuk és szintén kockákra vágjuk. Az így előkészített zöldségeket turmixba tesszük, sózzuk, ízlés szerint meglocsoljuk ci...


  • kcal: 424 / CH: 25.7 g / Fehérje: 22.8 g / Zsír: 23.5 g

    adag4
    Elkészítési idő Átlagos elkészítési idő

    A pulykamellet megfőzzük enyhén sós vízben. Ha kihűlt, nagyon vékonyra szeleteljük. Közben a paprikát 200 fokos sütőben 25 perc alatt egyben megsütjük, majd csíkokra vágjuk. Az avokádót tisztítjuk és vékony szeletekre vágjuk. Kisméretű tálban keverjük össze a majonézt a must...


  • kcal: 452 / CH: 62.5 g / Fehérje: 14.5 g / Zsír: 15.5 g

    adag4
    Elkészítési idő Átlagos elkészítési idő

    Négy tojást szétválasztunk. A tojássárgákhoz még két egész tojást ütünk, és a cukorral jól kikeverjük. A tojások fehérjét kemény habbá verjük, lazán a tojások sárgájához keverjük, és a kukoricalisztet is hozzáadjuk. A masszát egy tésztanyomó zsákba öntjük, és a margarinnal kikent és kukoricaliszttel...


  • kcal: 206 / CH: 35.6 g / Fehérje: 9.3 g / Zsír: 2.2 g

    adag8
    Elkészítési idő Átlagos elkészítési idő

    Egy evőkanál olajon pirítsuk meg az apróra vágott hagymát. Amikor a hagyma színesedni kezd, szórjunk bele egy evőkanálnyi pirospaprikát, öntsük fel vízzel, és adjuk hozzá a babot és a répakarikákat. Sózzuk, borsozzuk meg, és nagyon lassú tűzön, fedő alatt főzzük puhára. Amikor a bab már megfőtt, ...


  • kcal: 705 / CH: 58.0 g / Fehérje: 39.5 g / Zsír: 32.7 g

    adag4
    Elkészítési idő Hosszú elkészítési idő

    A babot egy éjszakára áztassuk annyi vízben, amennyi ellepi. Másnap öntsük le, 1 l friss vízben főzzük kb. 50 percig. A húst vágjuk 2 cm-es kockákra. Nagy lábasban forrósítsuk fel két evőkanál olajat, és pirítsuk barnára a hús minden oldalát. A megtisztított hagymát és fokhagymát...


  • kcal: 265 / CH: 46.2 g / Fehérje: 10.3 g / Zsír: 5.1 g

    adag4
    Elkészítési idő Átlagos elkészítési idő

    Az előzőleg beáztatott babot enyhén sós, babérleveles vízben megfőzzük. Közben a retket kockákra vágjuk és enyhén sós, babérlevéllel, borsikafűvel ízesített vízben szintén megfőzzük. Ha mind a kettő puha, összeöntjük és kiegészítjük annyit rizstejjel, hogy a leves kb. 1 l legyen. Felforral...


  • kcal: 364 / CH: 44.5 g / Fehérje: 17.1 g / Zsír: 12.0 g

    adag4
    Elkészítési idő Hosszú elkészítési idő

    Az óriás babot két napig áztatom a sós, szódabikarbónás vízben. Naponta kétszer cserélem alatta a vizet. Majd lecsöpögtetem és új, tiszta vízben (só nélkül) felteszem és nagyon lassan felforralom. Addig főzöm, amíg a babszem olyan puha nem lesz, hogy kézzel összenyomva péppé válik. Leszűröm, püré...


  • kcal: 135 / CH: 24.6 g / Fehérje: 7.4 g / Zsír: 0.6 g

    adag4
    Elkészítési idő Hosszú elkészítési idő

    A kiválogatott tarkababot alaposan megmossuk, majd kevés vízben, legalább két 3 órára beáztatjuk. Ezután az áztatóvízben feltesszük főni. Amikor a bab megfőtt, a főzővízből szűrőkanállal kiemeljük és salátástálba tesszük. Ezután a megtisztított és megmosott vöröshagymát vékonyra szeleteljük, ráhintj...


  • kcal: 162 / CH: 2.3 g / Fehérje: 6.4 g / Zsír: 14.0 g

    adag4
    Elkészítési idő Gyorsan elkészíthető

    A spárgát megtisztítjuk, fás részét levágjuk. 6-8 percig sós-cukros vízben főzzük, majd lecsepegtetjük. 3-3 spárgát 1-1 szelet bacon szalonnával körbetekerjük, fogpiszkálóval rögzítjük, és grillrácson vagy grill tepsiben 10 perc alatt ropogós-pirosra sütjük. 


  • kcal: 457 / CH: 19.2 g / Fehérje: 19.5 g / Zsír: 33.4 g

    adag8
    Elkészítési idő Átlagos elkészítési idő

    A fogásfilét felgöngyüljük majd citrommal, egész borssal, babérlevéllel, kevés fehér borssal ízesített, vegyes zöldséges lében előfőzzük. Kihűlés után vékony szeletekre vágjuk. 2 dl főzőléből, majonézből mártást készítünk. A kockára vágott almát a salátalevelekre helyezzük, a készítet...


  • kcal: 408 / CH: 69.4 g / Fehérje: 5.0 g / Zsír: 12.2 g

    adag8
    Elkészítési idő Átlagos elkészítési idő

    A két tojást a cukorral habosra keverjük és hozzáadjuk az olajat. A banánokat pépesre, simára keverjük, és a tojásos keverékhez adjuk. A lisztet, a zabpelyhet és a sütőport és a szódbikarbónát egy pici sóval összekeverjük és az egészet a masszához adjuk. 180 °C-os sütőben muffin formában 20 per...


  • kcal: 380 / CH: 86.4 g / Fehérje: 3.9 g / Zsír: 0.0 g

    adag4
    Elkészítési idő Gyorsan elkészíthető

    A kajszibarackot 15-20 másodpercre lobogó vízbe mártjuk (így könnyebben lejön a héja) meghámozzuk és magját eltávolítjuk. A felét középvastag szeletekre vágjuk, a másik felét áttörjük és összekeverjük 1 ek mézzel és a mazsolával. A szeletekre vagdalt barackot üvegtálra rakjuk, kevés mézzel meglocsol...


  • kcal: 1379 / CH: 251.4 g / Fehérje: 38.5 g / Zsír: 22.8 g

    adag4
    Elkészítési idő Átlagos elkészítési idő

    A fahéjat összekeverjük a nádcukorral, és a lemosott, elfelezett, magozott és lecsöpögtetett sárgabarackokba tesszük (a mag helyére). Pirítsuk meg a zsemlemorzsát olaj nélkül szárazon, majd adjuk hozzá a darált diót, és rövid ideig pirítsuk együtt. A lisztet szárazon keverjük össze a búzadarával és ...


  • kcal: 317 / CH: 8.9 g / Fehérje: 25.6 g / Zsír: 18.7 g

    adag4
    Elkészítési idő Átlagos elkészítési idő

    A báránylapockákról levágjuk a zsíros részeket, vékonyan felszeleteljük, és a hűtőszekrénybe tesszük. A szárzellert megmossuk, megtisztítjuk, és vékony szeletekre vágjuk. A paprikát félbevágjuk, megtisztítjuk, megmossuk, és 2 cm-es rombuszokra szeljük. A lila hagymát megtisztítjuk, félbevágjuk, és v...


  • kcal: 817 / CH: 37.3 g / Fehérje: 71.6 g / Zsír: 40.0 g

    adag4
    Elkészítési idő Átlagos elkészítési idő

    A cukorborsót megtisztítjuk és megmossuk. A gombát megmossuk, és a vastag szárakat kivágjuk. A lilahagymát megtisztítjuk, félbevágjuk, és vékony csíkokra szeljük. Vékonyan felszeleteljük a citromfű leveleket. Felforrósítjuk a wokot, majd két evőkanál fűszerolajat. A lilahagymát és a hajdinát kö...


  • kcal: 309 / CH: 18.2 g / Fehérje: 29.9 g / Zsír: 12.1 g

    adag4
    Elkészítési idő Átlagos elkészítési idő

    Melegítsük elő a sütőt 180 °C-ra. A karajszeleteket folpack közé téve 0,5 cm vastagságúra kiklopfoljuk, félretesszük. Egy közepes tálban összekeverjük a Barbecue szószt, az ananászt és a borsot. Egy nagy, alacsony peremű tepsit kikenünk olajjal. Aljára fektetjük a karaj szeleteket és ...