Mit ehetek? | Receptek
Bioflavonoidokban gazdag

  • Alkalom szerint
  • Ár
  • Ételek / Italok
  • Ételallergia
  • Hosszú távú betegségek diétái
  • Rövidtávú betegségek diétái
  • Ásványi anyag tartalom
  • Vitaminban gazdag étrendek

  • Találatok: 72 db
 
Találat / oldal

  • kcal: 478 / CH: 45.9 g / Fehérje: 15.1 g / Zsír: 24.5 g

    adag4
    Elkészítési idő Gyorsan elkészíthető

    Simára keverjük a sütőporos lisztet a tejjel, a tojásokkal, sóval, mézzel és reszelt citromhéjjal ízesítve. Teflonserpenyőben egy evőkanál vajat felolvasztunk, beleöntjük a tésztamassza 1/4 részét, megszórjuk a megtisztított áfonya 1/4 részével. Így sütjük, majd lapátkanállal óvatosan megf...


  • kcal: 321 / CH: 34.0 g / Fehérje: 5.5 g / Zsír: 17.8 g

    adag8
    Elkészítési idő Átlagos elkészítési idő

    A cukrot a margarinnal habosra keverjük, majd hozzáadjuk a tojást. A lisztet elvegyítjük az élesztőporral, a sóval, a reszelt citromhéjjal, majd apránként a krémhez keverjük. Az áfonya szemeket kevés lisztben meghempergetjük és óvatosan a tésztába keverjük. Margarinnal kikent kis formákba öntjük a m...


  • kcal: 596 / CH: 34.5 g / Fehérje: 20.5 g / Zsír: 39.0 g

    adag4
    Elkészítési idő Hosszú elkészítési idő

    A megtisztított áfonyát összeturmixoljuk. A túrót szitán átpasszírozzuk és összekeverjük 3 evőkanál mézzel, hozzáadjuk az áfonyát és a tejszínből vert kemény hab kb. 2/3-át. A pudingformákat a maradék mézzel körbecsurgatjuk úgy, hogy addig forgatjuk a formákat, míg a méz mindenho...


  • kcal: 693 / CH: 100.7 g / Fehérje: 15.2 g / Zsír: 25.9 g

    adag4
    Elkészítési idő Hosszú elkészítési idő

    A vajat, a tojássárgákat és a porcukrot simára keverjük. A lisztet a sütőporral elkeverjük, majd hozzáadjuk a tojássárgákat, és a tejjel tésztával dagasztjuk. Belekeverjük a megmosott és leszárított szedret, végül a kemény habbá vert tojásfehérjét. Vajjal kikent és liszttel meghintett formába öntjük...


  • kcal: 305 / CH: 70.4 g / Fehérje: 3.4 g / Zsír: 0.3 g

    adag4
    Elkészítési idő Gyorsan elkészíthető

    A banánokat pürésítjük, majd hozzáadjuk a citrom levét és a mézet, rumaromával ízesítjük. Kb. egy hétig hűtőszekrényben eltartható.


  • kcal: 257 / CH: 59.1 g / Fehérje: 1.8 g / Zsír: 0.8 g

    adag4
    Elkészítési idő Gyorsan elkészíthető

    A bodzabogyót leszemezzük és leöblítjük. Annyi vizet öntünk rá, amennyi ellepi, majd felforraljuk. Hozzáadjuk a cukrot, a fehérbort, majd őrölt fahéjjal és reszelt citromhéjjal ízesítve további 5 percig forraljuk. A lisztet simára keverjük 1 dl vízzel, majd a levest besűrítjük vele. A kész levest a ...


  • kcal: 436 / CH: 80.1 g / Fehérje: 7.5 g / Zsír: 9.5 g

    adag4
    Elkészítési idő Átlagos elkészítési idő

    Alaposan mossuk meg és csepegtessük le a bodzabogyót, majd villa segítségével szedjük le a száráról. 1,5 l vízzel együtt forraljuk fel és 10 percig rotyogtassuk, amíg egészen megpuhul. Ekkor szitán törjük át, és ismét forraljuk fel. Az almakat hámozzuk meg, és vágjuk négybe, vágjuk ki a ma...


  • kcal: 394 / CH: 48.7 g / Fehérje: 9.2 g / Zsír: 17.3 g

    adag2
    Elkészítési idő Gyorsan elkészíthető

    A búzacsírát megdaráljuk és a szétnyomott banán, reszelt alma, fahéj és tejszín keverékével összevegyítjük.


  • kcal: 126 / CH: 26.2 g / Fehérje: 3.2 g / Zsír: 0.9 g

    adag4
    Elkészítési idő Hosszú elkészítési idő

    A csipkebogyót megtisztítjuk, langyos vízben többször megmossuk, majd hosszában kettévágjuk, és a magjait kikaparva újból átmossuk. Annyi forrásban lévő vízzel öntjük fel, amennyi ellepi. Hagyjuk teljesen kihűlni. A zellert meghámozzuk, vékony csíkokra metéljük. Forrásban lévő sós vízbe tesszük, és ...


  • kcal: 213 / CH: 27.1 g / Fehérje: 9.0 g / Zsír: 6.8 g

    adag4
    Elkészítési idő Gyorsan elkészíthető

    Az érett csipkebogyót 1 l víz segítségével paradicsomnyomón áttörjük. Az így kapott csipkeléhez hozzáadjuk a mézet és a tejet, majd turmixoljuk.


  • kcal: 321 / CH: 12.1 g / Fehérje: 43.1 g / Zsír: 11.1 g

    adag4
    Elkészítési idő Hosszú elkészítési idő

    A megtisztított, majd zúzott fokhagymát összekeverjük az olajjal. A páccal bekenjük a combokat, és 3 órán át állni hagyjuk. A húst kiszedjük a pácból, leszedjük róla fokhagymás olajat és félrerakjuk. Megsózzuk, majd serpenyőben zsír hozzáadása nélkül közepes tűzön kb. 10 percig mindkét oldalát átsüt...


  • kcal: 400 / CH: 15.6 g / Fehérje: 42.4 g / Zsír: 18.0 g

    adag4
    Elkészítési idő Átlagos elkészítési idő

    A csirkecombokat lebőrözzük, kétfelé vágjuk és sóval bedörzsöljük. Felmelegített margarinon pirosra sütjük. Hozzáadjuk a borsikafüvet, a szegfűszeget, a felkarikázott póréhagymát, a zeller zöldjét. Pár percig pirítjuk, majd beletesszük a leszemezett szőlőt. A kukoricakeményítőt összekeverjük a ...


  • kcal: 228 / CH: 50.1 g / Fehérje: 5.8 g / Zsír: 0.2 g

    adag4
    Elkészítési idő Gyorsan elkészíthető

    A fehérjéből kristálycukorral kemény habot verünk. A málnát felhalmozzuk kis, hőálló tányérokra és habzsák segítségével berácsozzuk. Meghintjük porcukorral és forró sütőbe téve tetejét 10 perc alatt átsütjük. Tálaláskor körbe öntjük málnaszörppel.


  • kcal: 134 / CH: 29.3 g / Fehérje: 1.1 g / Zsír: 0.8 g

    adag4
    Elkészítési idő Gyorsan elkészíthető

    A szamócát pürésítjük, mézzel ízesítjük. Kb. egy hétig tartható el hűtőszekrényben.


  • kcal: 200 / CH: 47.1 g / Fehérje: 1.0 g / Zsír: 2.0 g

    adag4
    Elkészítési idő Átlagos elkészítési idő

    Az egresszemek mindkét végét lecsípjük, alaposan megmossuk. Egy liternyi, cukorral és szegfűszeggel ízesített vízben felforraljuk. Ha bogyók kissé megrepedtek, a liszttel elkevert tejföllel besűrítjük, még egyszer átforraljuk, majd tálalás előtt jól behűtjük.


  • kcal: 116 / CH: 26.5 g / Fehérje: 0.9 g / Zsír: 2.1 g

    adag2
    Elkészítési idő Gyorsan elkészíthető

    A megtisztított egrest folyó vízben lemossuk, majd langyos vízbe feltesszük főni. A víz mennyisége csak annyi legyen, hogy a gyümölcs éppen ellepje. Amikor a mártás már forr, sűrítjük a keményítőből és vízből simára kevert sűrítőanyaggal, ízesítjük cukorral, és összefőzzük.


  • kcal: 607 / CH: 72.6 g / Fehérje: 15.5 g / Zsír: 28.0 g

    adag4
    Elkészítési idő Átlagos elkészítési idő

    A megtisztított, összevagdalt gyümölcsöt meghintjük 5 dkg cukorral, összekeverjük a tojássárgáját a többi cukorral, a dióval, a liszttel, a sütőporral, a tejföllel és a citromhéjjal. Hozzáadjuk a tojások felvert habját, végül beleforgatjuk a gyümölcsöt. Kivajazott tűzálló tálba öntjük, forró sü...


  • kcal: 114 / CH: 23.8 g / Fehérje: 3.4 g / Zsír: 1.4 g

    adag4
    Elkészítési idő Gyorsan elkészíthető

    Mossuk és szárítsuk meg az epret, tisztítsuk meg a szárától. Turmixoljuk össze a citromlével. Cukrozzuk meg. Verjük fel kemény habbá a tojásokat, valamint a tejszínt. Óvatosan keverjük az eperbe előbb a tojásfehérje egyik felét, majd a tejszínhabot, végül a tojásfehérje másik felét. Tegyük 2-3 órára...


  • kcal: 476 / CH: 49.2 g / Fehérje: 13.4 g / Zsír: 24.8 g

    adag8
    Elkészítési idő Átlagos elkészítési idő

    A tojások sárgáját kikeverjük a cukorral, mandulával, szódabikarbónával. Beleforgatjuk a tojások kemény habbá vert fehérjét és a lisztet. Vajazott, lisztezett nagy torta formában megsütjük. A pudingport összekeverjük a tejjel, a cukorral, néhány szem híján az összevagdalt eperrel. A kihűlt tortára h...


  • kcal: 480 / CH: 15.4 g / Fehérje: 18.6 g / Zsír: 38.1 g

    adag1
    Elkészítési idő Gyorsan elkészíthető

    A tojásokat, a kókusztejet, a vaníliás cukrot és a csipet sót habosra keverjük, majd hozzáadjuk a kókuszreszeléket. Az epret mossuk, leszárítjuk és félbe, negyedbe vágjuk. A vajat serpenyőben megolvasztjuk és a keveréket beleöntjük. Közepes lángon, csak az egyik oldalán megsütjük a lepényt...


  • kcal: 99 / CH: 19.2 g / Fehérje: 0.0 g / Zsír: 0.5 g

    adag4
    Elkészítési idő Gyorsan elkészíthető

    Egy közepes serpenyőben felforralunk 1 dl vizet a cukrral. Hozzáadjuk a citromlét, aprított mentalevelet, vaníliaaromát, és összekeverjük. Belekeverjük az erdei gyümölcsöket és lassú tűzön 10 percig főzzük.


  • kcal: 430 / CH: 75.4 g / Fehérje: 15.8 g / Zsír: 6.9 g

    adag4
    Elkészítési idő Gyorsan elkészíthető

    A gabonapelyheket teflonedényben zsiradék hozzáadása nélkül enyhén pirítsuk meg, hogy dióra emlékeztető ízük intenzívebbé váljon. Hagyjuk az egészet kihűlni. Keverjük habosra az aludttejet és a mézet. A gyümölcsöt mossuk és tisztítsuk meg. Keverjük el az aludttejjel és ...


  • kcal: 145 / CH: 33.7 g / Fehérje: 1.0 g / Zsír: 0.6 g

    adag8
    Elkészítési idő Gyorsan elkészíthető

    8 bambusznyársat beáztatunk meleg vízbe. Az epret mosás után felezzük, az almát meghámozzuk, negyedeljük, kimagozzuk és összesen 16 kockára vágjuk, a mangót hámozás után 2 cm-es kockákra vágjuk. Előkészítjük a grillsütőt. A nyársra feltűzzük az epret, mangót, ananászt és almát. A...


  • kcal: 200 / CH: 31.8 g / Fehérje: 8.8 g / Zsír: 3.7 g

    adag4
    Elkészítési idő Gyorsan elkészíthető

    Az összes hozzávalót összeturmixoljuk és már kész is.  


  • kcal: 225 / CH: 35.8 g / Fehérje: 5.8 g / Zsír: 4.6 g

    adag6
    Elkészítési idő Gyorsan elkészíthető

    Forraljuk fel a tejet és tegyük bele a zabpelyhet. Állandó keverés közben főzzük néhány percig. Ha lehűlt, tegyük bele a gyümölcslét, a gyümölcspépet és a cukrot. Öntsük kehelybe és díszítsük tejszínhabbal.


  • kcal: 189 / CH: 15.2 g / Fehérje: 9.7 g / Zsír: 9.4 g

    adag8
    Elkészítési idő Átlagos elkészítési idő

    A gyümölcstortaformát kizsíroztam és rizsliszttel kiszórtam. A sütőt 180 fokra előmelegítettem. A tojásokat kettéválasztottam, a fehérje részéből kemény habot vertem. A tojások sárgájába belekevertem az eritritolt és óvatosan a  keményre felvert fehérjéhez kevertem egy fakanál segítségével. Ez...


  • kcal: 191 / CH: 44.9 g / Fehérje: 0.7 g / Zsír: 1.5 g

    adag6
    Elkészítési idő Gyorsan elkészíthető

    1,6 l vízbe beleöntjük a jaffaszörpöt, citromlével és kevés cukorral ízesítjük. A kockára vágott őszibarackot, valamint a ribizlit hozzáadjuk. Folyékony tejszínnel dúsítjuk. Jól lehűtve csészékben tálaljuk.


  • kcal: 138 / CH: 28.2 g / Fehérje: 1.5 g / Zsír: 3.8 g

    adag4
    Elkészítési idő Hosszú elkészítési idő

    A gyümölcsöket megmossuk, megtisztítjuk, szükség szerint kimagozzuk. Egy fazékban felforralunk 1 liter vizet. Beleöntjük az almalevet, beledobjuk a fahájat, szegfűszeget, a citrom kipréselt levét és vékonyan levágott héját. Csipetnyi sót szórunk rá, felforraljuk, és kis lángon 10 percig főzzük. Óvat...


  • kcal: 304 / CH: 54.8 g / Fehérje: 2.8 g / Zsír: 9.0 g

    adag4
    Elkészítési idő Átlagos elkészítési idő

    10 dkg szép egrest megmosunk és félretesszük tálalásig. Hűtőben tartjuk. A maradék egrest összenyomkodjuk és feltesszük főni 1 l vízben cukorral és vaníliás cukorral. Hozzákeverjük a liszttel csomómentesre elkevert tejfölt. Ezzel együtt ismét felforraljuk, sót és reszelt citromhéjat teszünk hoz...


  • kcal: 459 / CH: 75.6 g / Fehérje: 4.1 g / Zsír: 15.2 g

    adag4
    Elkészítési idő Gyorsan elkészíthető

    Az eper egyharmad részét félretesszük. A többit az összes többi hozzávalóval összeturmixoljuk. Csészékbe töltjük és elosztjuk benne a félretett epreket. Jól behűtjük, majd tejszínhabbal díszítve tálaljuk.


  • kcal: 323 / CH: 67.5 g / Fehérje: 3.7 g / Zsír: 4.4 g

    adag4
    Elkészítési idő Gyorsan elkészíthető

    A szárától megtisztított, megmosott ribiszkét turmixgépbe tesszük és az összes többi hozzávalóval habosra turmixoljuk. Csészékbe töltjük, behűtjük.


  • kcal: 44 / CH: 9.7 g / Fehérje: 0.2 g / Zsír: 1.0 g

    adag4
    Elkészítési idő Átlagos elkészítési idő

    A ribizlit leszemezünk, majd gyümölcscentrifugán kipréseljük vagy átpasszírozzuk. A sűrítményt hígítsuk fel körübelül 1-1,5 liter vízzel. Ízesítsük a hozzávalókkal és forraljuk fel. Ha szükséges, rizsliszt és víz keverékével sűrítsük be. Lehűtve, pár szem ribizkeszemmel díszítve tálaljuk. ...


  • kcal: 204 / CH: 33.1 g / Fehérje: 6.0 g / Zsír: 5.0 g

    adag4
    Elkészítési idő Gyorsan elkészíthető

    A narancsot és az epret megtisztítjuk, alaposan megmossuk, a gyümölcsök húsát apró kockákra vágjuk. A joghurtot összeturmixoljuk a porcukorral és a narancsszörppel. A gyümölcs darabkákkal összekeverve máris asztalra adjuk.


  • kcal: 108 / CH: 18.1 g / Fehérje: 3.5 g / Zsír: 2.5 g

    adag2
    Elkészítési idő Átlagos elkészítési idő

    Tedd a málnát süteményestányérra vagy tálkába. Keverd össze a vaníliakivonatot és a joghurtot, majd kanalazd a keveréket a gyümölcsre. Erre szórj cukrot, majd nagyon forró grillsütőben karamellizáld 2 percig, vagy amíg meg nem pirul. Hagyd kihűlni és tálald.


  • kcal: 773 / CH: 45.6 g / Fehérje: 27.8 g / Zsír: 51.4 g

    adag4
    Elkészítési idő Hosszú elkészítési idő

    A sós vízben, héjában megfőtt burgonyát megtisztítjuk, és még melegen krumplinyomóval áttörjük. Amikor kihűlt, hozzáadjuk a tojásokat, a vaj felét, megsózzuk és annyi lisztet keverünk bele, hogy középkemény tésztát kapjunk. Kizsírozott asztalkendőbe tesszük, szorosan összekötjük, sós vízben 1 óráig ...

  • adag4
    Elkészítési idő Átlagos elkészítési idő

    A kész piskóta lapot 3 részbe vágjuk, csak kettőt használunk fel. Egy lappal a forma alját kibéleljük. Jeges vízbe állítjuk a formát és kibéleljük aszpikkal. Belsejét gyümölccsel díszítjük. A joghurtot az édes tejszínhabbal összekeverjük, kevés aszpikot teszünk hozzá, és a habot a for...


  • kcal: 373 / CH: 54.7 g / Fehérje: 4.3 g / Zsír: 13.7 g

    adag4
    Elkészítési idő Átlagos elkészítési idő

    A tésztát leöntjük forrásban lévő vízzel, és 30 percig duzzadni hagyjuk. Felforrósítjuk a wokot, és a kókuszreszeléket szárazon aranybarnára pirítjuk benne. A gránátalmát félbevágjuk, a magjait kiskanállal kiemeljük. A narancsot meleg vízzel megmossuk, megtöröljük, és lereszelünk egy evőkanálnyi héj...


  • kcal: 641 / CH: 63.6 g / Fehérje: 9.8 g / Zsír: 39.3 g

    adag3
    Elkészítési idő Gyorsan elkészíthető

    A zabfalat kekszeket apróra törtem, majd az 5 dekányi felolvasztott vajjal meglocsoltam és alaposan átkevertem. Az epreket alaposan megmostam, kockákra vágtam, majd barna cukorral sűrűre főztem. A vaníliás pudingport a 4 dl tejben kevés cukorral jó sűrűre főztem, majd az apróra vágott citromverbéná...


  • kcal: 163 / CH: 34.2 g / Fehérje: 2.4 g / Zsír: 1.4 g

    adag1
    Elkészítési idő Gyorsan elkészíthető

    A málnát szűrőbe téve folyó vízben átmossuk, a felét üvegtálba tesszük és összetörjük, hozzákeverjük a gyenge lángon a pudingporral éppen csak besűrített tejet, és ízesítjük a vaníliás cukorral és a rumaromával. Majd óvatosan összekeverjük az egészben hagyott málnával és lehűtve tálaljuk.


  • kcal: 590 / CH: 79.3 g / Fehérje: 11.6 g / Zsír: 23.7 g

    adag4
    Elkészítési idő Átlagos elkészítési idő

    A tejet a cukorral együtt egy 3 literes edénybe öntjük, és lefedve felfőzzük. A rizst megmossuk, lecsepegtetjük, és a tejhez keverjük. Húsz percig kis lángon, lefedve főzzük. Félidőben egyszer megkeverjük, majd kihűtjük. A tejszínt a vaníliás cukorral kemény habbá verjük. A hab háromnegyed rész...


  • kcal: 54 / CH: 7.6 g / Fehérje: 2.2 g / Zsír: 1.5 g

    adag4
    Elkészítési idő Gyorsan elkészíthető

    A céklét előző nap puhára főzzük. Turmixgép segítségével keverjük pépesre a durvára aprított céklát, 5 dkg málnát és a vörösáfonya levet. A pépet szűrjük át egy nagyobb tálba. Keverjük hozzá joghurt nagyrészét. A turmixot töltsük négy pohárba, és kanalazzuk a tetejére a maradék joghurtot. ...


  • kcal: 237 / CH: 40.0 g / Fehérje: 7.0 g / Zsír: 5.1 g

    adag8
    Elkészítési idő Hosszú elkészítési idő

    A gyümölcstorta formát kivajazzuk, lisztezzük. A tojásokat szétválasztjuk, a fehérjéből kemény habot verünk. A sárgáját összekeverjük az apránként hozzáadogatott liszttel, cukorral, sütőporral, majd óvatosan belekeverjük a fehérjehabot. Formába öntjük, elsimítjuk. A 175 fokra előmelegített sütő...


  • kcal: 234 / CH: 52.6 g / Fehérje: 1.0 g / Zsír: 0.5 g

    adag4
    Elkészítési idő Gyorsan elkészíthető

    A gyümölcsöt megtisztítjuk, megmossuk, és 5 dl forrásban lévő vízben 5 percig főzzük. Utána kissé hűlni hagyjuk, turmixoljuk, majd átszűrjük. Végül a többi hozzávalóval újra turmixoljuk. Melegen, hidegen egyaránt finom.


  • kcal: 612 / CH: 40.1 g / Fehérje: 5.1 g / Zsír: 46.3 g

    adag8
    Elkészítési idő Átlagos elkészítési idő

    A réteslapokat gyúrótáblán szétterítjük, majd egy tortakarika vagy egy lába segítségével kerek lapokat vágunk belőle, ruhával letakarjuk, hogy ne száradjon ki. A kiszabott lapok mindkét oldalát aranysárgára sütjük közepes hőmérsékletű, bő olajban. Kiszedve szitára vagy ruhár...


  • kcal: 501 / CH: 61.1 g / Fehérje: 5.2 g / Zsír: 22.6 g

    adag4
    Elkészítési idő Gyorsan elkészíthető

    A gyümölcsöket meghámozzuk, kimagozzuk és apró kockákra vágjuk. Lazán összekeverjük a mézzel, a citromlével, a narancslikőrrel és tapos poharakba osztjuk. A negyedekbe tört dióbelet megforgatjuk a felolvasztott, karamellizált kristálycukorban, kihűtjük és a mazsolaszemekkel együtt a gyümölcskok...


  • kcal: 280 / CH: 40.1 g / Fehérje: 0.7 g / Zsír: 6.3 g

    adag4
    Elkészítési idő Átlagos elkészítési idő

    A gyümölcsöt megtisztítjuk, a háromnegyed részét áttörjük, és a porcukorral, a tejszínnel, a citromlével - habverővel - simára keverjük. A bort beleöntjük, csipetnyit megsózzuk, és vízzel 1 literre kiegészítjük. A maradék gyümölcsöt a tetejére szórva, jégbe hűtve tálaljuk.


  • kcal: 264 / CH: 54.0 g / Fehérje: 10.2 g / Zsír: 0.5 g

    adag2
    Elkészítési idő Gyorsan elkészíthető

    A gyümölcsöket előkészítjük, a körtét megmossuk, nagyobb kockákra vágjuk, a banánt hámozzuk és felkarikázzuk, a szőlőt leszemezzük, mossuk és leszárítjuk. 6 kisebb saslik pálcikára egymás után felhúzzuk a gyümölcsöket. A joghurtba facsarjuk a citromot és hozzákeverjük a cukrot. Máris tál...


  • kcal: 346 / CH: 18.1 g / Fehérje: 40.0 g / Zsír: 12.1 g

    adag4
    Elkészítési idő Átlagos elkészítési idő

    Az olajat egy magasabb falú serpenyőben felmelegítjük, kicsit megpirítjuk benne a felszeletelt póréhagymát, pirospaprikával fűszerezzük és azonnal teszünk hozzá 1 ek vizet, majd beleforgatjuk a kockára vágott pulykamellet, sózzuk, és 15 percig lefedve, közepes lángnál puhítjuk.&n...


  • kcal: 414 / CH: 76.1 g / Fehérje: 6.7 g / Zsír: 8.7 g

    adag2
    Elkészítési idő Átlagos elkészítési idő

    Enyhén sós vízben (kb. 5 dl-nyi) megfőzzük a kukoricalisztet, majd hozzáadjuk a többi alapanyagot, kiolajozott tepsibe terítjük és 180 fokos sütőben kb. 20 perc alatt megsütjük.


  • kcal: 199 / CH: 15.1 g / Fehérje: 16.7 g / Zsír: 6.7 g

    adag4
    Elkészítési idő Átlagos elkészítési idő

    A spenótot átválogatjuk, megmossuk, a vastag ereket kivágjuk, és lecsepegtetjük. A cukkinit megmossuk, megtisztítjuk, és kb. 3 cm hosszú, vékony csíkokra szeljük. Az újhagymát megtisztítjuk, megmossuk, és vékonyan felkarikázzuk. A zöld részből egy keveset félreteszünk a díszítéshez. Az epret megmoss...