Mit ehetek | Rebarbara leves

Rebarbara leves

Rebarbara leves
Rebarbara leves

Elkészítés

A rebarbarát meghámozzuk, apró darabokra vágjuk. Zöldséglében 5-8 perc alatt megfőzzük. Ezután belekeverjük a tejfölt, a tojássárgáját és az édesítőt. Ízlés szerint sózzuk


    • adag6
    • Gyermekeknek
    • Kamaszoknak
    • Felnőtteknek
    • Időseknek
    • Tavaszi
    • Kora nyári
    • Késő nyári
    • Őszi
    • Téli
    • Délelőtt
    • Este
    • Egész nap
    • Elkészítési idő
    • Elkészítési idő
    • Elkészítési idő
    • Nehézség
    • Nehézség
    • Nehézség
    • Költség
    • Költség
    • Költség

Alapanyagok

Hozzávalók:
  • ízlés szerint Só
  • 2 dl Tejföl, 20%-os (20 g)
  • 2 db Tojássárgája (32 g)
  • 1 liter Zöldségalaplé (1 kg)
  • ízlés szerint Édesítőszer
  • 50 dkg Rebarbara 

Tápanyagtartalom (1 adag)

  • kcl: 121
  • CH: 12.9 g
  • fehérje: 3.1 g
  • zsír: 5.8 g