Mit ehetek? | Partnerek

Partnerek

Balogh Adrienn, dietetikus - a Tápláld jól megalapítója

A Semmelweis Egyetem Egészségtudományi karán végeztem 2012-ben dietetikusként, majd 2014-ben táplálkozástudományi szakemberként. Szakmai tapasztalataimat, a Ferencvárosi Egészségügyi Szolgáltató-Diabetológiai járóbeteg szakrendelésén, a Debreceni Egyetem Klinikai Központjában, a Bethesda Gyermekkórházban szereztem.
Jelenleg magán vállalkozóként dolgozom több magán egészségügyi szolgáltatónál, mint dietetikus, de több oktatói programban is részt vettem egészséges, illetve beteg gyermekek, továbbá orvostanhallgatók körében.

Mottóim egyike,- „A táplálékod legyen az orvosságod, és az orvosságod a táplálékod”- , is hűen tükrözi, hogy nemcsak a megelőzésben hangsúlyos étkezésünk minősége, hanem a már kialakult betegségek talaján is befolyásoló tényezővel bír ennek ismerete

A Tápláld jól csupán két szó, de többet közöl, mint azt elsőre gondolnád. Napjaink forrongó témáit szeretné összekapcsolni, miszerint a lelkünknek (tudatos lét), a Földünknek (fenntarthatóság), a bélflóránknak, a szeretteinknek is szüksége van a JÓL TÁPLÁLÁSRA, ahhoz, hogy egy kiegyensúlyozottabb, jobb életminőséget tudjunk megélni. 

Az alábbi problémákban segíthetek neked, vagy gyermekednek: elhízás, metabolikus szindróma, köszvény, cukorbetegség (terhességi, 1-es, 2-es típusú), inzulinrezisztencia, pajzsmirigy működési zavarok (túl/alulműködés, Hashimoto thyreoiditis), emésztő rendszeri problémák (reflux, puffadás, székrekedés, irritábilis bél szindróma, fruktózintolerancia), táplálékallergiák/intoleranciák, hisztaminintolerancia, várandósság.

Batta Ágnes alternatív gyógyász, Természetes gyógymódok tanácsadója, Komplementer hormonegyensúly terapeuta, Akupresszőr, Fülakupunktúrás addiktológus, Diplomás higiénikus: "Komplex, és célzott állapotfelméréssel feltérképezem a háttérben húzódó okokat. Az okok ismeretében személyre szóló, részletes terápiás javaslattal, egyénre tesztelt készítményekkel indítalak a gyógyulás felé."