Mit ehetek | Mi a gasztrodietetika?
2021 május 06
Mi a gasztrodietetika?
  • Bemutatkozunk

Mi is a gasztrodietetika? from Mit-ehetek.hu on Vimeo.

Örömmel és nagy büszkeséggel bemutatjuk be neked a Gasztrodietetikai oldalunkat.
A gasztrodietetika célja segíteni a kezdőket, fiatalokat, azokat, akiknek kevés idejük van videós ételkészítés bemutatással és minden ételhez videóban röviden összefoglalt dietetikai ajánlással.

Külön öröm számomra, hogy lányom és testvérem - dietetiksunak tanuló - lánya készítik az ételeket a videókban.
Mindketten korosztályuk példaképei, egészségesen élnek, sportolnak, odafigyelnek arra, hogy mit fogyasztanak, hogyan készítik el az ételt. 

A dietetikai ajánlásokat pedig Bogdán Anitától, az oldalunk egyik dietetikusától hallhatod. 

A 38 videóhoz tulajdonképpen ingyen lehet hozzájutni, mert vásárlóinknak a Cooponline 3000 forintos kupont ajánlott fel, amit náluk lehet beváltani, levásárolni.
Itt találod, hogy milyen is a videók tartalma, hangulata, mit tartalmaz a 19+19 gasztrodietetikai videós csomagajánlatunk.

Azoktól, akik már megvették és főztek a videókból, azt a jelzést kaptuk, hogy pont jó hosszúságúak, kellően egyszerűek az ételek és nagyon tetszett, hogy a dietetikus 1-1 percben hasznos információkat is adott az ételekkel kapcsolatban.

Természetesen építő javaslatokat is kaptunk már, amelyek segítenek abban, hogy egyre jobb és hasznosabb tartalmakat készíthessünk vevőinknek, látogatóinknak.

Köszönjük, hogy itt jártál!
Egészséges étkezést kívánunk: Bea, Csilla és Anita
Mit-ehetek? - Étrendek az egészségért csapata