Mit ehetek? | Egészségesebb finomságok - Oszd meg és nyerj!
2020 aug 23
Egészségesebb finomságok - Oszd meg és nyerj!

VÉGETÉRT NYEREMÉNYJÁTÉKUNK!

A NYERTESEKET NOVEMBER 20-IG 24:00-IG KIÉRTESÍTJÜK.

VEGYÉL RÉSZT A JÁTÉKBAN, KATTINTS IDE

46 különböző finomság vár a nyereményjátékunkban résztvevőkre!

A nyereményjáték 2020. október 1 00:00-tól 2020. november 15. 06:00-ig tart.

Gyűjts pontokat a Hírlevelünkre feliratkozással, megosztással. A legtöbb pontot gyűjtők nyerik a különleges, egészségesebb nyereményeket!

A nyereményjátékunkat meghosszabbítottuk! Nyereményjátékunkban több játékosnak egyforma pontszáma van. A nyeremények elosztása a nyeremények értéke és a pontszámok összepárosítása alapján automatikusan történik. Azonos pontszámoknál ez nem lehetséges automatikusan. Ezért úgy döntöttünk, hogy a határidőt (2020.10.31. 24:00-ról) meghosszabbítjuk. Az új határidő: 2020.11.15. 06:00

A fogyási vágyunkra építő oly divatos diétákról, a dietetikusok tapasztalatiról is olvashatsz hírlevelünkben a nyereményjáték alatt és azt követően is. 
Ha megosztod a nyereményjátékunkat, akkor a divat diéták reklámja mögött rejlő valós információk több emberhez juthatnak el.

Hogy tudsz pontot gyűjteni?

Regisztrálj játékunkra ITT, oszd meg az egyedi linkedet (ezt regisztrációkor kapod) minél többször minél barátoddal, ismerősöddel, hogy ők is részt vehessenek a nyereményjátékban.

Regisztráció után bármikor visszatérhetsz az egyedi linkedet tartalmazó oldalra IDE, hogy újra megoszd a nyereményjátékot. Több megosztással nagyobb eséllyel nyerhetsz a 46 nyereményből!

A játékszabályzat részletes leírását ITT olvashatod el!

 VEGYÉL RÉSZT A JÁTÉKBAN, KATTINTS IDE

Milyen finomságokat nyerhetsz?

Fődíj: 2x750 ml extra szűz olívaolaj, kézi szedésű mediterrán olajbogyókból készült, melyet a mit-ehetek.hu oldal megálmodója, Böcker Beáta ajánlott fel (9100 Ft értékű).

További díjak:

 VEGYÉL RÉSZT A JÁTÉKBAN, KATTINTS IDE