Mandulás zöldségtál
Elkészítés
Az olajat megforrósítjuk, beledobjuk a mandulát, megpirítjuk, és külön edénybe tesszük. A visszamaradt olajra rátesszük a rózsáira szedett brokkolit, karfiolt és a csíkokra vágott káposztát. Aláöntünk egy kevés vizet, a citrom levét és a szójaszószt. Fedő alatt készre pároljuk, és a végén rászórjuk a pirított mandulát.
-
- 4
-
-
-
-
Alapanyagok
Hozzávalók:
- 5 dkg Szeletelt mandula 
- 1 evőkanál Bio tamari szósz (15 g)
- ízlés szerint Tengeri só
- 6 dkg Citromlé 
- 1 evőkanál Olívaolaj - saláta olaj (13 g)
- 1 kis fej Kínai kel (60 dkg)
- 1 kis fej Karfiol (60 dkg)
- 1 kis fej Brokkoli (40 dkg)
Tápanyagtartalom (1 adag)
- kcl: 208
- CH: 13.4 g
- fehérje: 12.7 g
- zsír: 11.1 g