Mit ehetek | Mandulás túrókrém

Mandulás túrókrém

Mandulás túrókrém
Mandulás túrókrém

Elkészítés

Keverjük jól el a túrót a tejszínnel, míg krémszerűvé nem válik. Tegyük bele a cukrot, a mazsolát, a mandula 2/3 részét, melyet megdaráltunk. Öntsük talpas pohárba, díszítsük a megmaradt és durvára darabolt mandulával. Hidegen tálaljuk.


    • adag4
    • Gyermekeknek
    • Kamaszoknak
    • Felnőtteknek
    • Időseknek
    • Tavaszi
    • Kora nyári
    • Késő nyári
    • Őszi
    • Téli
    • Délelőtt
    • Ebédre
    • Este
    • Egész nap
    • Elkészítési idő
    • Elkészítési idő
    • Elkészítési idő
    • Nehézség
    • Nehézség
    • Nehézség
    • Költség
    • Költség
    • Költség

Alapanyagok

Hozzávalók:
  • 4 evőkanál Tejszín, 30%-os (32 g)
  • 10 dkg Mazsola 
  • 10 dkg Mandula  
  • 40 dkg Túró - félzsíros 
  • 5 dkg Barna cukor 

Tápanyagtartalom (1 adag)

  • kcl: 448
  • CH: 34.4 g
  • fehérje: 23.9 g
  • zsír: 22.5 g