Mit ehetek | Málnás tiramisu

Málnás tiramisu

Málnás tiramisu
Málnás tiramisu

Elkészítés

Egy keverőtálba tegyük a mascarpone sajtot, adjunk hozzá ízlés szerint cukrot, vaníliás cukrot valamint 3 tojássárgát. Keverjük jól össze. A tojások fehérjét verjük kemény habbá, és azt is óvatosan keverjük a sajtos masszához. A babapiskótákat mártogassunk bele a málnasszörpbe, tegyük egy üvegtál aljára, majd egy réteg sajtkrémmel fedjük be. Utána ismét málnás babapiskóta kerül, és a végén sajtkrémmel fejezzük be.Tegyük hűtőbe a sütit legalább fél napra, hogy a piskóta jól átázzon. Tálaláskor öntsük le málnaszósszal (A málnát 1 vaníliás cukorral turmixoljuk össze.)


    • adag8
    • Gyermekeknek
    • Kamaszoknak
    • Felnőtteknek
    • Időseknek
    • Tavaszi
    • Kora nyári
    • Késő nyári
    • Őszi
    • Téli
    • Délelőtt
    • Este
    • Egész nap
    • Elkészítési idő
    • Elkészítési idő
    • Elkészítési idő
    • Nehézség
    • Nehézség
    • Nehézség
    • Költség
    • Költség
    • Költség

Alapanyagok

Hozzávalók:
  • 2 dl Málnaszörp (20 dkg)
  • 250 ml Mascarpone (25 dkg)
  • 1 db Citrom (18 dkg)
  • 20 dkg Kristálycukor  
  • 3 db Tojás (165 g)
  • 24 db Babapiskóta (19 dkg)
  • 2 zacskó Vaníliás cukor (20 g)
  • 20 dkg Málna  

Tápanyagtartalom (1 adag)

  • kcl: 458
  • CH: 66.8 g
  • fehérje: 6.2 g
  • zsír: 19.0 g