Málnás tiramisu
Elkészítés
Egy keverőtálba tegyük a mascarpone sajtot, adjunk hozzá ízlés szerint cukrot, vaníliás cukrot valamint 3 tojássárgát. Keverjük jól össze. A tojások fehérjét verjük kemény habbá, és azt is óvatosan keverjük a sajtos masszához. A babapiskótákat mártogassunk bele a málnasszörpbe, tegyük egy üvegtál aljára, majd egy réteg sajtkrémmel fedjük be. Utána ismét málnás babapiskóta kerül, és a végén sajtkrémmel fejezzük be.Tegyük hűtőbe a sütit legalább fél napra, hogy a piskóta jól átázzon. Tálaláskor öntsük le málnaszósszal (A málnát 1 vaníliás cukorral turmixoljuk össze.)
-
8
-
-
-
-
-
-
-
Alapanyagok
Hozzávalók:
- 2 dl Málnaszörp (20 dkg)
- 250 ml Mascarpone (25 dkg)
- 1 db Citrom (18 dkg)
- 20 dkg Kristálycukor  
- 3 db Tojás (165 g)
- 24 db Babapiskóta (19 dkg)
- 2 zacskó Vaníliás cukor (20 g)
- 20 dkg Málna  
Tápanyagtartalom (1 adag)
- kcl: 458
- CH: 66.8 g
- fehérje: 6.2 g
- zsír: 19.0 g