Málnakrém
Elkészítés
A málnát szűrőbe téve folyó vízben átmossuk, a felét üvegtálba tesszük és összetörjük, hozzákeverjük a gyenge lángon a pudingporral éppen csak besűrített tejet, és ízesítjük a vaníliás cukorral és a rumaromával. Majd óvatosan összekeverjük az egészben hagyott málnával és lehűtve tálaljuk.
-
1
-
-
-
-
-
-
-
Alapanyagok
Hozzávalók:
- 15 dkg Málna  
- 1 zacskó Vaníliás cukor (10 g)
- ízlés szerint Rum aroma
- 1 dl Rizstej (11 dkg)
- 1 evőkanál Pudingpor - puncs (12 g)
Tápanyagtartalom (1 adag)
- kcl: 163
- CH: 34.2 g
- fehérje: 2.4 g
- zsír: 1.4 g