Majorannás tofu
Elkészítés
Az olajban megpirítjuk a csíkokra vágott hagymát. Rátesszük a csíkokra vágott tofut. Kissé átsütjük, majd rászórjuk a paprikát, borsot, sót, majorannát. Ezután beletesszük a felvágott zöldpaprikát és a cikkekre vágott paradicsomot. Kevés vizet öntünk alá és 10 percig pároljuk.
Várandósok az őrölt borsot hagyják ki.
-
- 4
-
-
-
-
Alapanyagok
Hozzávalók:
- 60 dkg Tofu  
- 1 evőkanál Szárított majoránna (2 g)
- ízlés szerint Őrölt feketebors
- 3 evőkanál Étolaj - Napraforgóolaj (40 g)
- 2 db Paprika (18 dkg)
- 2 db közepes Paradicsom (22 dkg)
- 3 db közepes Vöröshagyma (45 dkg)
- ízlés szerint Só
- 1 evőkanál Pirospaprika por (7 g)
Tápanyagtartalom (1 adag)
- kcl: 334
- CH: 15.5 g
- fehérje: 20.3 g
- zsír: 21.0 g