Mit ehetek | Majoránnás aprópecsenye

Majoránnás aprópecsenye

Majoránnás aprópecsenye
Majoránnás aprópecsenye

Elkészítés

Felaprítjuk a hagymát és olajon megfonnyasztjuk. Hozzáadjuk a kockára vágott húsdarabokat és erős lángon pirítjuk. Ízesítjük diétás sóval, borsikafűvel, majoránnával, majd zsírjára sütjük. Kevés vízzel felengedjük és fedő alatt rövid lében pároljuk. Amikor a hús puha, a főzőlével elkeverjük a tejfölt és összeforraljuk.


    • adag3
    • Gyermekeknek
    • Kamaszoknak
    • Felnőtteknek
    • Időseknek
    • Tavaszi
    • Kora nyári
    • Késő nyári
    • Őszi
    • Téli
    • Délelőtt
    • Este
    • Egész nap
    • Elkészítési idő
    • Elkészítési idő
    • Elkészítési idő
    • Nehézség
    • Nehézség
    • Nehézség
    • Költség
    • Költség
    • Költség

Alapanyagok

Hozzávalók:
  • ízlés szerint Diétás só
  • 40 dkg Marhacomb 
  • 4 dkg Vöröshagyma  
  • ízlés szerint Szárított majoránna
  • 1 késhegynyi Szárított borsikafű
  • 3 evőkanál Tejföl, 12%-os (75 g)
  • 3 evőkanál Étolaj - Napraforgóolaj (40 g)

Tápanyagtartalom (1 adag)

  • kcl: 365
  • CH: 2.1 g
  • fehérje: 29.7 g
  • zsír: 25.4 g