Majoránnás aprópecsenye
Elkészítés
Felaprítjuk a hagymát és olajon megfonnyasztjuk. Hozzáadjuk a kockára vágott húsdarabokat és erős lángon pirítjuk. Ízesítjük diétás sóval, borsikafűvel, majoránnával, majd zsírjára sütjük. Kevés vízzel felengedjük és fedő alatt rövid lében pároljuk. Amikor a hús puha, a főzőlével elkeverjük a tejfölt és összeforraljuk.
-
- 3
-
-
-
-
Alapanyagok
Hozzávalók:
- ízlés szerint Diétás só
- 40 dkg Marhacomb 
- 4 dkg Vöröshagyma  
- ízlés szerint Szárított majoránna
- 1 késhegynyi Szárított borsikafű
- 3 evőkanál Tejföl, 12%-os (75 g)
- 3 evőkanál Étolaj - Napraforgóolaj (40 g)
Tápanyagtartalom (1 adag)
- kcl: 365
- CH: 2.1 g
- fehérje: 29.7 g
- zsír: 25.4 g