Mit ehetek | Legyen 2022-ben barátunk a mérleg - kezd az új évet a HP életmódváltást segítő programmal!
Legyen 2022-ben barátunk a mérleg - kezd az új évet a HP életmódváltást segítő programmal!

Keresel egy hathatós segítséget, hogy ünnepek után újra barátod legyen a mérleg?

Ismerkedj meg a Healthpoite életmódváltó programmal december 29-én este 20:00-tól egy zoom-os online tájékoztató keretében.

Ha te is jól akarod indítani a 2022 évedet, akkor 2021.12.29. este 8-ra kérd a zoom tájékoztató linkjét itt: bocker.bea@me.com

Késő esti vacsi! Ó a régi szép idők, amikor szervezetünknek meg se kottyant. Másnap reggel a mérleg továbbra is barátunk maradt. Most meg!? +1-2 kg többlet. Hogy fogom én ezt ledolgozni? Ma is jönnek vacsorára. Csak nem tálalhatok fel nekik XS fehérje szeletet teával?

Meg jobb, ha elfogy minden maradék, akkor majd… Csak a Szilveszter ne közeledne. 

Hogy is volt tavaly? Ja igen, nekiálltam lélekben és információgyűjtésben felkészülni arra, hogy januárban mihamarabb elindítsam magam ismét a HP életmód váltást segítő programmal. Ez egész évemre óriási pozitív hatással volt. Így év végére talán kicsit megcsúsztam.

Persze most már szinte minden elemét ismerem. Tudom mit miért kell tenni vagy nem tenni. Hogyan függnek össze a súlycsökkentő napok és a fehérje napok. Miért van szükség felépítő napokra. Tökéletesen megalkotott program. Nem is lehet ez másként, hisz rengeteg orvos és táplálkozási szakember dolgozott a program összeállításán. No meg rengeteg a tapasztalat, mára pedig a kutatások is bőséggel támasztják alá e program összességét és egyes elemeit is.

Bárki megtanulhatja, hogy mitől érzi magát jobban, energikusabban és mitől kezd el súlyt leadni a szervezete. Kellően rugalmas és egyénre szabható, mégis egyszerű és követhető.

Valaki így vezette fel egyszer: „Itt enni kell és menni kell!”

Így elkezdek felkészülni arra, hogy igenis január elejétől magamat és egy nagyobb csapatot ismét végig vigyek a 6 hetes életmódváltó programon. Újra meghallgatom az összes anyagot ehhez. Újra elolvasom a módszertant. Átgondolom, hogyan építem bele az életembe a kiesett elemeket.

A legfontosabb pedig, hogy megtaláljam magamban, hogy miért is akarok végigmenni ezen az úton. Mi a célom? Enélkül semmit sem lehet elérni, se egészség, se fogyás, se pedig bármilyen egyéb változás terén. A legjobb döntést akarom meghozni, ehhez pedig informálódni, tájékozódni kell. Ki kell a gondolkodásunkat tágítani.

Ezért is tartunk december 29-én egy online, de korlátozott résztvevői számmal tájékoztatót a Healthpointe életmódváltó programról. Így időben hangolódhatunk arra, hogy az év elejét egy jobb közérzetet és mínusz kilókat hozó programmal kezdjük.

A Network 21 és a Nutrilite együttese garantálja, hogy azok, akik tudatosan viszik végig a programot, a dietetikusok által előnyben részesített élményt tapasztalják meg magukon. Vagyis egyre egészségesebbnek érzik magukat, jobb lesz a közérzetük és ehhez társultan leadnak felesleges kilóikból és főleg a zsigeri zsírjukból!

Ha te is jól akarod indítani a 2022 évedet, akkor 2021.12.29. este 8-ra kérd a zoom tájékoztató linkjét itt: bocker.bea@me.com

Köszönjük, hogy itt jártál!
Jó egészséget kívánok: Böcker Bea HP mentor és a Mit-ehetek.hu tulajdonosa
Mit-ehetek? - Étrendek az egészségért csapat


Kapcsolódó blogbejegyzések

 • 2022 jan 04
  Új Év, új fogadalmak - zsigeri zsírégetés a HP programmal
  • Divat diéták a betegségek tükrében
  Amire ki szeretnék térni, az a felkészülés szakasza. Azok, akik testben, lélekben és környezetben is felkészültek a programra, egyszerűen, örömmel telve és eredményesen vitték végig a 6 hetet. Ezalatt...
 • 2021 május 11
  Utazásom a fogyókúrák világában
  • Divat diéták a betegségek tükrében
  A dietetikai oldalam egyik nagy előnye, hogy bár nem magam vagyok a dietetikus, velük dolgozok, és kénytelen vagyok a nemzetközi kutatások után olvasni.  Nem a celebek tanulságait olvasom, nem egy XY, vagy DR. YZ...
 • 2021 ápr 06
  Kalória számolás - fogyhatok vele?
  • Divat diéták a betegségek tükrében
  Krisztina: A legnagyobb előnye, hogy elkezdünk tisztába jönni azzal, melyik élelmiszer, étel, mennyi energiát tartalmaz és egymáshoz képest is tudjuk őket viszonyítani. Jobban megismerjük, mit viszünk be...
További bejegyzések