Mit ehetek | Lapos has 10 nap alatt!
2023 május 26
Lapos has 10 nap alatt!
  • Érdekességek
Lapos has 10 nap alatt!

Lapos has 10 nap alatt!
Velünk mozgás nélkül lefogyhat!

Ugye milyen tetszetős szlogenek?

A japán törölköző diétáról a minap olvastam. Jó 10 évvel ezelőtt került egy videó a közösségi médiába, és pillanatok alatt több százezres lájkot kapott. Azóta pedig több, mint 2,8 millióan lájkolták és kommetelték.

Nem másért, mint a megszokott dologért: NEM AKAROK IGAZÁN SEMMIN VÁLTOZTATNI, CSAK TÖRTÉNJEN MEG!
Istenem, hát nem ezt kívánja titkon mindenki?

Csak legyen meg a vizsga, hisz nem készültem. Csak jussak be a sportcsapatba, bár soha az edzőterem környékére se mentem, de most 2 nap alatt. Hétvégén esküvőre megyek, le kell addig dobnom 30 kg-ot. Csak, ezt a hetet éljem túl.

Szóval miben is segíti életünket ez a mentalitás?

Ha ilyen gondolatokat forgatsz a fejedben gyakran, az segített az elmúlt 5-10 évben, hogy egészségesebb, csinosabb, szebb, gazdagabb, boldogabb, vagyis sikeresebb légy?

Ha igen, akkor hatalmas elismerésem, te vagy az egyetlen a világon.

De mi is az a törülköző diéta?

Nos először is nem diéta, ez egy nyújtó gyakorlat. Dr. Toshiki Fukutsudzi japán reflexológus és masszás specialista állította össze ezt a roppant egyszerű, a tartásra valóban jó hatással lévő gyakorlatsort. Ha kíváncsi vagy rá, keress rá a youtubon.

Akkora visszhangot vert ez az állítás, hogy szakmai körökben is leellenőrizték, és a végkövetkeztetés:

„Összességében bármennyire is szívesen feküdnénk a padlón naponta néhány percig, ahelyett, hogy az edzőteremben izzadnánk, a tónusos hasizmok egy kis munkát igényelnek.”

No de, mégis, hogy dobhatnánk le ezzel a gyakorlattal pár kilót? Ezt tegnap este párom kitalálta, miközben erről meséltem neki.

A megoldás:

Minden alkalomkor, amikor nasizni szeretnél, helyette végezd el ezt a gyakorlatot.
Vagy csináld vacsora helyett.

De a viccet félretéve, mi emberek azóta is szeretnénk, ha CSAK ÚGY MEGTÖRTÉNNE!

Ezért is működnek annyira jól az egészségkárosító diéták befogadása, a gyors megoldásokat ígérő cégek, legtöbbször komoly egészségügyi következménnyel járó termékeinek eladása.

Ahogy szokták mondani: A döntés az ön kezében van! A cégek egy része mindig is hamis, túlzó és kényelmes ígéretekkel fog téged (mindannyiunkat) bombázni. Hogy kire hallgatunk, te kire hallgatsz, az pedig egyedül a te döntésed.

Utóiratként:

A minap tartottam az egyetlen olyan étrendhez kapcsolódó tudományosan és mérhetően is bizonyított test működést fokozó programról tájékoztatást, amely egyszerre kívül és belül is helyre pakolja a testünket. Szebb bőr, jobb emésztés, fittebb, energikusabb napok, jobb alvás. Ezeket érték már el azok az emberek, akik 1-2 alkalommal végig csinálták.

Miután roppant egyszerű, nagyon könnyen beilleszthető a mindennapokba, nagyon könnyen követhető útmutatásokat ad arra vonatkozóan, hogy mikor mit együnk és tegyünk, így nem tűnik egy csodaszernek. Legalábbis annak, aki alig ért a táplálkozáshoz és egészséges életmód alapjaihoz. 

Mit mond erre egy beteg, akinek már ezer a baja: „Áááá, semmi különös ez! 

Nos valóban, minden háttér információt és forrást megkapott a tájékoztató során. Ezt a gyors eredményt ígérők soha, de soha nem teszik meg.
Sajnáltam a hölgyet, hisz tudom, hogy 20-30 nap múlva mérhető eredményeket kapott volna, de fellengzős kamuígéretekkel nem tudtam neki szolgálni. 

De ahogy korábban írtam: A Döntés az ő kezében volt.

Forrás:
https://www.health.com/fitness/5-minute-japanese-towel-exercise

https://www.youtube.com/watch?v=EvXYyfKw6ws

Képforrás: Canva

Köszönjük, hogy itt jártál!
Jó egészséget kívánok:
Böcker Bea, Healthpointe és Test tisztulást segítő program mentor,
Mit-ehetek.hu tulajdonosa
Mit-ehetek? - Étrendek az egészségért csapat


Kapcsolódó blogbejegyzések

    No results found.
További bejegyzések