Mit ehetek | Kapros túrókrém 2.

Kapros túrókrém 2.

Kapros túrókrém 2.
Kapros túrókrém 2.

Elkészítés

A tofut villával összetörjük, majd a margarinnal simára keverjük. Sóval, valamit az apróra vágott kaporral és zöldhagymával ízesítjük, hűtőszekrényben állni hagyjuk.


    • adag4
    • Gyermekeknek
    • Kamaszoknak
    • Felnőtteknek
    • Időseknek
    • Tavaszi
    • Kora nyári
    • Késő nyári
    • Őszi
    • Téli
    • Délelőtt
    • Ebédre
    • Este
    • Egész nap
    • Elkészítési idő
    • Elkészítési idő
    • Elkészítési idő
    • Nehézség
    • Nehézség
    • Nehézség
    • Költség
    • Költség
    • Költség

Alapanyagok

Hozzávalók:
  • 15 dkg Tejmentes margarin 
  • 30 dkg Tofu  
  • 1 csokor Friss kapor (4 dkg)
  • 3 szál Újhagyma (9 dkg)
  • ízlés szerint Só

Tápanyagtartalom (1 adag)

  • kcl: 303
  • CH: 3.3 g
  • fehérje: 9.1 g
  • zsír: 27.8 g