Mit ehetek | Japán tökfőzelék

Japán tökfőzelék

Japán tökfőzelék

Elkészítés

A meghámozott tököt kb. 3 centiméteres kockákra vágjuk és annyi sós vízben, hogy ellepje, a leveskockával együtt 10 percig főzzük. Sót, borsot teszünk bele, és szójaszósszal ízesítjük.


    • adag4
    • Gyermekeknek
    • Kamaszoknak
    • Felnőtteknek
    • Időseknek
    • Tavaszi
    • Kora nyári
    • Késő nyári
    • Őszi
    • Téli
    • Délelőtt
    • Este
    • Egész nap
    • Elkészítési idő
    • Elkészítési idő
    • Elkészítési idő
    • Nehézség
    • Nehézség
    • Nehézség
    • Költség
    • Költség
    • Költség

Alapanyagok

Hozzávalók:
  • 1 db közepes Tök (180 dkg)
  • 11 g Leveskocka - zöldségleves 
  • 1 csapott evőkanál Só (14 g)
  • ízlés szerint Őrölt feketebors
  • 3 evőkanál Szójaszósz (45 g)

Tápanyagtartalom (1 adag)

  • kcl: 155
  • CH: 28.7 g
  • fehérje: 6.4 g
  • zsír: 1.0 g