Mit ehetek? | Hogy működik

Hogy működik?

 • Hogy használjam a Gyűjteményem szolgáltatást?

  Saját online receptkönyvet hozhatsz létre a "Gyűjteményem" alatt. Gyűjtsd össze azokat a recepteket, amelyek csak a Te szűrési feltételeidnek felelnek meg és szívesen felhasználnád többször is a menüd összeállításához.

  A Gyűjtemény továbbá megkönnyíti neked a Menütervezéskor a receptek keresését.
  Nem kell állandóan a folyamatosan bővülő összes receptből vállogatnod, használhatod menütervezéskor csak a saját receptgyűjteményed receptjeit is.

  Az oldalunkra látogatva mindig megtalálod a saját, online receptkönyvedet a "Gyűjteményem" alatt. Tetszés szerint bővítheted illetve törölhetsz a gyűjteményeidből.

 • Hogy használjam a Kedvenceim szolgáltatást?

  Saját online receptkönyvtáradon belül egy további, szűkebb csoportot is létre tudsz hozni a "Kedvenceim" alatt. Gyűjtsd ide azokat a recepteket, amelyeket már elkészítettél, és szívesen megfőznéd bármikor. Egyszóval a Kedvenceidet.

   A Kedvencekhez hozzáadott receptek automatikusan bekerülnek a Gyűjteményeid közé is, de a Gyűjteménybe tett receptek nem kerülnek be a Kedvenceid közé. 

  Az oldalunkra látogatva mindig megtalálod a Kedvenc receptjeid gyűjteményét. 

  Tetszésed szerint bővítheted, illetve törölhetsz Kedvenc receptjeid gyűjteményéből.  

 • Mi a különbség a Gyűjteményem és a Kedvenceim között?

  Gyűjteményedbe azokat a recepteket gyűjtsd, amelyeket szeretnél betervezni a heti menüdbe. De egyszerűen csak online, saját receptkönyvként is használhatod.

  Kedvencek közé érdemes azokat a recepteket tenni, amelyeket már megfőztél, ízlett, és többször is szívesen elkészítenéd.

  A Kedvenceid a Gyűjteményed további szűkítését teszi lehetővé. A Kedvencnek jelölt receptjeid automatikusan bekerülnek a Gyűjteményedbe is, de a Gyűjteménybe gyűjtött receptek nem kerülnek a Kedvenceid közé.

  Ha regisztrált felhasználó vagy, a Gyűjteményben és Kedvencekben gyűjtött receptjeidet megőrizzük, így bármikor ellátogatsz az oldalunkra itt megtalálod azokat.