Mit ehetek | Higgy a csodában!
2022 márc 18
Higgy a csodában!
  • Méregtelenítés
Higgy a csodában!

Tavaszi méregtelenítés! Könnyebb, szebb, karcsúbb, feszesebb bőrű, fittebb, energikusabb leszel, ha EZT A MÉREGTELENÍTŐ PROGRAMOT CSINÁLOD!

Ha tavaly bejött, ha neki bejött, idén miért ne válna be ismét nekem is!

Van egy bökkenő ezekkel a programokkal, kúrákkal. Semmilyen klinikai bizonyíték sem támasztja ezeket alá! SŐT!

Tapasztaltad, hogy szárad a bőröd, hogy a sarkad bereped? Hogy a bőrödet kenni kell? Hogy nem tudsz rendesen aludni vagy épp túlságosan fáradt vagy? Netán viszket a fejbőröd, kiújul, a refluxod? Valahogy 2-3 év múlva vesekő probléma jelentkezik?

Ezek a legtöbb program valódi eredményei.

Mégis mitől érezik sokan egy ideig megkönnyebbülve magukat?

Na erre született vizsgálat. Jó része placebo hatás. Meg leadunk a szervezetünk vízkészletéből pár kilót!

Mégis miért mennek ezek a kúrák?

Na ezt érzem magamon is. Kívánom, akarom, hogy hétvégére ledobjak 3-4 kilót. Hogy ne kelljen mást tenni, csak bedobálni pár csodapirulát, néhány „méregtelenítő” teát és máris jó vagyok pár hónapig! Ennyit csak kibírok, még féllábon a fogamat összeszorítva is.
Hát nem ezt gondoljuk sokan?

Pedig sokat tudok már arról, hogy mi működik és mi nem. Mégis annyira, de annyira jó lenne pár nap alatt letudni! Csak mondják meg, azalatt a rövid idő alatt pontosan mit dobáljak magamba, mit tegyek, egyek-igyak és aztán kész, „csíny letudva” mondaná Harry Potter.

De nem így működik a szervezet. Sajnos vagy épp szerencsére! Különban az elmúlt 30-40 év alatt kihaltunk volna a különböző kóklerek és fél informáltak, influenszerek és sztárocskák vagy akár valódi hírességek ajánlásai miatt.

A szervezet méregteleníti magát, ha nem mérgezzük. Ha mérgezzük, akkor is igyekszik ezt tenni, aztán megbetegszünk. Semmilyen tea, bogyó vagy egyéb csodaszer ezt helyettük el nem végzi. Nincs rövidebb kerülő út.

Ráadásul csak egy tévhitet említve a fehérje szükséges a méregtelenítés elvégzéséhez. Ezt eddig senki nem mondta! Egyetlen méregtelenítő kúra sem tartalmaz hús, hal netán szójafogyasztást.

A csoda TE vagy! Higgy magadban és az életmód jobbá tételével minden egészségügyi és energiára vonatkozó célodat, akár súlyvesztési célodat is elérheted. 
Igaz, ez több, mit 5-10 nap! De 6-12 hét alatt olyanná tudod varázsolni magad, hogy legszívesebben nem mozdulnál a tükör elől.
S talán a tanultak jórészét megtartva, végre tényleg hosszú távon egészségesebb, szebb, vékonyabb, energikusabb leszel!

Jövő hét szerdán este (03.23.) egy fitneszedzővel és egy életmód mentorral közösen tartunk tájékoztatót a Tavaszi méregtelenítés titkairól. Igaz csak zárt, zoomos előadásban, azoknak, akik tudják már, hogy a csodák ők maguk.
Ha épp  tavaszi méregtelenítésben gondolkodsz, talán segít a döntésben.
Érdeklődni Böcker Beától lehet az info@mit-ehetek.hu email címen. 

Képforrás: Canva

Köszönjük, hogy itt jártál!
Jó egészséget kívánok: Böcker Bea HP mentor és a Mit-ehetek.hu tulajdonosa
Mit-ehetek? - Étrendek az egészségért csapat


Kapcsolódó blogbejegyzések

    No results found.
További bejegyzések