Hideg ribiszke krémleves
Elkészítés
A szárától megtisztított, megmosott ribiszkét turmixgépbe tesszük és az összes többi hozzávalóval habosra turmixoljuk. Csészékbe töltjük, behűtjük.
-
4
-
-
-
-
-
-
-
Alapanyagok
Hozzávalók:
- 50 dkg Ribizli  
- 3 evőkanál Méz (63 g)
- 2 dl Ribizli szörp (20 dkg)
- 2 dl Tej-2,8% (18 dkg)
- 2 dl Joghurt (20 dkg)
- 2 db Narancslé frissen facsarva (26 dkg)
- fél mokkáskanál Őrölt fahéj (1 g)
- 1 késhegynyi Őrölt szegfüszeg
Tápanyagtartalom (1 adag)
- kcl: 323
- CH: 67.5 g
- fehérje: 3.7 g
- zsír: 4.4 g