Mit ehetek | Hideg ribiszke krémleves

Hideg ribiszke krémleves

Hideg ribiszke krémleves
Hideg ribiszke krémleves

Elkészítés

A szárától megtisztított, megmosott ribiszkét turmixgépbe tesszük és az összes többi hozzávalóval habosra turmixoljuk. Csészékbe töltjük, behűtjük.


    • adag4
    • Gyermekeknek
    • Kamaszoknak
    • Felnőtteknek
    • Időseknek
    • Tavaszi
    • Kora nyári
    • Késő nyári
    • Őszi
    • Téli
    • Délelőtt
    • Este
    • Egész nap
    • Elkészítési idő
    • Elkészítési idő
    • Elkészítési idő
    • Nehézség
    • Nehézség
    • Nehézség
    • Költség
    • Költség
    • Költség

Alapanyagok

Hozzávalók:
  • 50 dkg Ribizli  
  • 3 evőkanál Méz (63 g)
  • 2 dl Ribizli szörp (20 dkg)
  • 2 dl Tej-2,8% (18 dkg)
  • 2 dl Joghurt (20 dkg)
  • 2 db Narancslé frissen facsarva (26 dkg)
  • fél mokkáskanál Őrölt fahéj (1 g)
  • 1 késhegynyi Őrölt szegfüszeg

Tápanyagtartalom (1 adag)

  • kcl: 323
  • CH: 67.5 g
  • fehérje: 3.7 g
  • zsír: 4.4 g