Mit ehetek | Hideg eperkrémleves

Hideg eperkrémleves

Hideg eperkrémleves
Hideg eperkrémleves

Elkészítés

Az eper egyharmad részét félretesszük. A többit az összes többi hozzávalóval összeturmixoljuk. Csészékbe töltjük és elosztjuk benne a félretett epreket. Jól behűtjük, majd tejszínhabbal díszítve tálaljuk.


    • adag4
    • Gyermekeknek
    • Kamaszoknak
    • Felnőtteknek
    • Időseknek
    • Tavaszi
    • Kora nyári
    • Késő nyári
    • Őszi
    • Téli
    • Délelőtt
    • Este
    • Egész nap
    • Elkészítési idő
    • Elkészítési idő
    • Elkészítési idő
    • Nehézség
    • Nehézség
    • Nehézség
    • Költség
    • Költség
    • Költség

Alapanyagok

Hozzávalók:
  • 30 dkg Földieper 
  • 3 dl Eperszörp (30 dkg)
  • 2 dl Tejszín, 30%-os (20 g)
  • 2 dl Joghurt (20 dkg)
  • 2 db Narancslé frissen facsarva (26 dkg)
  • 2 evőkanál Méz (42 g)
Díszítéshez:
  • 150 ml Tejszín, 30%-os (150 g)

Tápanyagtartalom (1 adag)

  • kcl: 459
  • CH: 75.6 g
  • fehérje: 4.1 g
  • zsír: 15.2 g