Mit ehetek | Gombapörkölt 2.

Gombapörkölt 2.

Gombapörkölt 2.
Gombapörkölt 2.

Elkészítés

Az olajon megpároljuk az apróra vágott vöröshagymát, zöldpaprikát, fűszerpaprikát, paradicsomot, gombát, fokhagymát és a borsikafűvet. 0,5-1 dl meleg vízzel felengedjük, fedő alatt puhára pároljuk.


    • adag2
    • Gyermekeknek
    • Kamaszoknak
    • Felnőtteknek
    • Időseknek
    • Tavaszi
    • Kora nyári
    • Késő nyári
    • Őszi
    • Téli
    • Délelőtt
    • Este
    • Egész nap
    • Elkészítési idő
    • Elkészítési idő
    • Elkészítési idő
    • Nehézség
    • Nehézség
    • Nehézség
    • Költség
    • Költség
    • Költség

Alapanyagok

Hozzávalók:
  • ízlés szerint Pirospaprika por
  • 1 tisztított közepes gerezd Fokhagyma (4 g)
  • 1 db közepes Paradicsom (11 dkg)
  • 1 db Paprika (90 g)
  • 2 evőkanál Étolaj - Napraforgóolaj (26 g)
  • fél mokkáskanál Szárított borsikafű
  • 30 dkg Csiperkegomba 
  • 1 db nagy Vöröshagyma (20 dkg)

Tápanyagtartalom (1 adag)

  • kcl: 241
  • CH: 17.3 g
  • fehérje: 11.3 g
  • zsír: 13.6 g