Mit ehetek | Fűszeres japán sütőtök

Fűszeres japán sütőtök

Fűszeres japán sütőtök

Elkészítés

A sütőtök magjait eltávolítjuk, húsát egyforma cikkekre vágjuk. Tepsibe helyezzük és 180 °-os sütőbe toljuk. Ha félig megsült (kb. 20 perc múlva), meglocsoljuk a szerecsendióval elkevert olívaolaj felével, majd a sütés után a maradékkal. Enyhén megsózzuk és forrón tálaljuk.


    • adag4
    • Gyermekeknek
    • Kamaszoknak
    • Felnőtteknek
    • Időseknek
    • Tavaszi
    • Kora nyári
    • Késő nyári
    • Őszi
    • Téli
    • Délelőtt
    • Ebédre
    • Este
    • Egész nap
    • Elkészítési idő
    • Elkészítési idő
    • Elkészítési idő
    • Nehézség
    • Nehézség
    • Nehézség
    • Költség
    • Költség
    • Költség

Alapanyagok

Hozzávalók:
  • fél mokkáskanál Tengeri só (1 g)
  • ízlés szerint Őrölt szerecsendió
  • 2 evőkanál Olívaolaj - saláta olaj (26 g)
  • 1 közepes Hokkaido japán sütőtök (150 dkg)

Tápanyagtartalom (1 adag)

  • kcl: 349
  • CH: 61.9 g
  • fehérje: 5.6 g
  • zsír: 8.8 g