Mit ehetek | Francia hagymasaláta

Francia hagymasaláta

Francia hagymasaláta
Francia hagymasaláta

Elkészítés

A kis hagymafejeket megtisztítjuk, és sós vízben üvegesre főzzük. Lecsöpögtetjük, és forró olajban szép barnára pirítjuk, majd tálra szedjük megöntözzük ecettel, sóval ízesítjük és ráöntjük az olajat amelyben sült. Jól lehűtve tálaljuk.


    • adag4
    • Gyermekeknek
    • Kamaszoknak
    • Felnőtteknek
    • Időseknek
    • Tavaszi
    • Kora nyári
    • Késő nyári
    • Őszi
    • Téli
    • Délelőtt
    • Este
    • Egész nap
    • Elkészítési idő
    • Elkészítési idő
    • Elkészítési idő
    • Nehézség
    • Nehézség
    • Nehézség
    • Költség
    • Költség
    • Költség

Alapanyagok

Hozzávalók:
  • ízlés szerint Só
  • ízlés szerint Ecet, 10%-os
  • 50 ml Étolaj - Napraforgóolaj (45 g)
  • 50 dkg Gyöngyhagyma - apró 

Tápanyagtartalom (1 adag)

  • kcl: 145
  • CH: 10.3 g
  • fehérje: 1.4 g
  • zsír: 11.3 g