Mit ehetek? | Főzőverseny - Nyereményjáték 2020
2020 jún 24
Főzőverseny - Nyereményjáték 2020
 • Lejárt nyereményjáték
Főzőverseny - Nyereményjáték 2020

Főzz, fotózz és Nyerj!

FŐNYEREMÉNY
HÉTVÉGE EGY STÍLUSOS VIDÉKI SZÁLLODÁBAN
2 nap 2 fő részére

Válogass a neked tetsző ételek közül,
F
őzd meg, 
Fotózd le,
Küldd el nekünk!

Regisztrálj játékunkra, kattints IDE

A játék időtartama: 2020. 07. 01. – 07.31.

Legalább 2 különböző olyan receptet készíts el a mit-ehetek.hu oldaláról, amelynél nem látható valódi ételfotó.

A főnyeremény elnyerésére annál nagyobb esélyed van, minél több receptet főzöl meg, fotózol le és küldesz el nekünk!

További 16 nyeremény vár még kisorsolásra a résztvevők között!

 RÉSZLETES SZABÁLYZATUNKAT OLVASD EL LEJJEBB és REGISZTRÁLJ! 

a

A főnyeremény: Hétvége 2 éjszaka 2 fő részére félpanziós ellátással a Rosinante stílusos vidéki fogadó****-ban.

A festői Szentendrei-sziget szívében, a Duna-Ipoly Nemzeti Parkban megbúvó Rosinante Stílusos Vidéki Fogadó*** tökéletes és különleges helyszín a meghitt kikapcsolódáshoz, egy álomszép esküvőhöz vagy egy felejthetetlen rendezvényhez. Budapesttől alig 1 órányira fekvő szállodánk 22 kényelmes, egyedien berendezett szobával, családias étteremmel, mesterszakács cheffel, fürdőszolgáltatásokkal, romantikus kerttel és sokoldalú rendezvényhelyszínnel várja Önt a Dunakanyarban.

a

a

a

További nyereményeink:

6 db, egyenként 11.990 Ft értékű TVS ECO INDUCTION PALACSINTASÜTŐ SERPENYŐ

A serpenyőket a Cady.hu webshop felajánlásából kaptuk.

a10 db Ehető szakácskönyv /A saláta és sárgarépa magvakat tartalmazó papírt cserépbe vagy kertbe ültetjük, a magok kicsíráznak és ehető növényekké fejlődnek./

Az ehető szakácskönyveket a Pix-Art Fotóprint Stúdió felajánlásából kaptuk.

a

a

aa

Főzőverseny - nyereményjáték 2020 szabályzat

Ez a nyereményjáték szabályzat a www.mit-ehetek.hu weboldalán meghirdetett Főzőverseny - nyereményjáték 2020-ra vonatkozik. A játék szervezője a Pabole Kft. (1148 Bp. Angol u. 43.)

1. A játékban résztvevő személyek

A játékban minden internetes felhasználó részt vehet, kivéve a Pabole Kft. tulajdonosait, vezető tisztségviselőit, munkavállalóit, valamint a mit-ehetek.hu oldal üzemeltetésében, működtetésében, tartalmának alakításában résztvevő közreműködőket és családtagjaikat.

2. A játék leírása

A játék alapja: Mindenki aki a nyereményjátékra regisztrál (regisztrációs űrlap ITT található) 2020. július 1. és július 31. között a játékban való részvételre, és az alábbiaknak megfelel:

 • Legalább 2 különböző receptet elkészít a mit-ehetek.hu oldaláról, amelynél nem látható ételfotó, a recept ikon szerű képén az alábbi szerepel: Mit-ehetek.hu logo és a Kép hamarosan felirat. Ezeket a recepteket ITT találod.
 • A képek kizárólag saját készítésű képek lehetnek, beküldésével a nyereményjátékban résztvevő elismerik, hogy a beküldött fotók felett korlátlan felhasználási joggal rendelkeznek, az nem sérti harmadik fél jogait.
 • A beküldött fotónak a mit-ehetek.hu oldalról kiválasztott receptről, csak és kizárólag a receptben szereplő alapanyagokból és a receptleírás szerint kell elkészülnie. Egyéb fotókkal nem lehet a nyereményjátékban részt venni.
 • A fotók csak az ételt, maximum a tányért tartalmazhatják. (Néhány mintát mutatunk a 7. pontban: Hogyan készítsük el az ételfotókat)
 • A képeket .jpg formátumban várjuk.
 • A beküldött képek mérete az eredeti jpg fájl mérete legyen, de minimum érje el a 150x150 pixelt.
 • A nyereményjáték sorsoláson azok vehetnek részt, akik a fenti feltételeknek megfelelnek. 
 • A főnyeremény elnyerésére annál esélyesebb valaki, minél több receptet készít el, fotóz le és küldd el nekünk az info@mit-ehetek.hu email címre.
 • A további nyeremények (a nem főnyereményként meghirdetettek) esetén mindenki részt vesz a sorsoláson, aki a 2 db ételt elkészítette, a fenti módon a fotókat készítette és elküldte részünkre.
 • Egy elküldött e-mailben szerepeljen:
  • Minden elkészített étel fotója (vagy link ahonnan a fotók letölthetőek, ha nagyobb méretű fájlokat küld, javasoljuk a http://mammutmail.com használatát)
  • Minden fotónak a mit-ehetek.hu website megfelelő recept linkje és a recept pontos neve
  • A résztvevő neve, e-mail címe, amit regisztrációnál megadott. 

A sorsolás Veresegyház, Fő út 80-ban a Csokoládé csokiboltban történni, 2020. augusztus 10-én hétfőn este 18 órától. A sorsolást élőben közvetítjük a mit-ehetek.hu facebook oldalunkon.

Fontos információ, bár magát a nyereményjátékot nem befolyásolja, hogy a beküldött ételképeken keresztül minden résztvevőnk egyben a Heim Pál kórházat is támogatja.

3. Szerzői jogok és adatkezelés

Minden képnél a résztvevő gyakorolja a szerzői jogokat, így minden tartalomnak saját készítésűnek kell lennie. A nem saját tartalom beküldése a sorsolásból való kizárást von maga után. A képek beküldésével egyidejűleg a résztvevő hozzájárul ahhoz, hogy a Pabole Kft. mit-ehetek.hu weboldal korlátozás nélkül, de a regisztrációkor megadott neve feltüntetésévél díjmentesen felhasználja az ételfotókat.

Minden nyereményjátékunkra regisztrált, a regisztrációs adatok önkéntes megadásával hozzájárul ahhoz, hogy számára a mit-ehetek.hu oldal promóciós célú üzeneteket, hírlevelet küldjön.

4. A játék időtartama

A játék 2020. Július 1-je és július 31-e között tart.

4. Regisztráció menete

A résztvevőnek a mit-ehetek.hu oldal mailchimp hírlevél szolgáltatóján keresztül kell regisztrálnia, az ott megadott űrlap segítségével. A regisztrációs űrlap ITT található.

A regisztráció során kötelezően megadandó adatok:

 1. Vezeték név
 2. Kereszt név
 3. Email cím

5. Nyeremények

További díjak: 

A főnyeremény másra át nem ruházható, és egyik nyeremény sem váltható pénzre. A nyeremény után fizetendő SZJA, ÁFA és a hatályos jogszabályok alapján fizetendő egyéb járulékok a szervezőt terhelik.

6. Sorsolás

A regisztráló játékosok között a nyertesek kiválasztása következőképpen fog történik:

 • A versenyt zárunk: 2020.07.31. éjfél. csakis az addig beérkezett ételképet tudjuk figyelembe venni.
 • Csak azok a vehetnek részt a sorsoláson,  akik a Játék leírása, 2. pontban leírtaknak megfelelő módon küldték el az ételfotókat.
 • Csak azokat az ételfotókat tudjuk befogadni, amelyek a nyereményjátékra regisztrációhoz megadott email címről és névvel érkeznek be.
 • A sorsolás Veresegyház, Fő út 80.-ban, a Csokoládé csokiboltban lesz, 2020. augusztus 10-én hétfőn este 18 órától élő közvetítésben. 
 • A sorsolást élőben közvetítjük a mit-ehetek.hu facebook oldalunkon.
 • A sorsolását 2 független személy felügyeli, akik se a Pabole Kft.-hez, se a mit-ehetek.hu szakmai csapatához nem kapcsolódónak, és a nyereményjátékban sem vesznek részt.
 • A Főnyeremény sorsolásához, azokból, akik kettőnél több receptről küldenek ételképet a Játék leírása, 2. pontban leírtaknak megfelelően, készül egy külön lista: elkészített recept ételfotó db számonkénti sorrendben. Amennyiben a sorrend egyértelmű, azaz csak 1 résztvevő lesz, aki a legtöbb ételképet küldte meg a szabályainknak megfelelően), akkor ő lesz a főnyeremény nyertese. Amennyiben 2 vagy több pályázó van, aki ugyan annyi ételképet küldött, akkor azok közt sorsolunk. Ez a sorsolás egy egyszerű, kalapból kihúzással történik. A nevek meglétét a sorsolást felügyelők ellenőrzik. A sorhúzásra egyik nyereményünket felajánlót kérjük fel.
 • A további díjak sorsolásán minden, a feltételeknek megfelelő résztvevő - kivéve a fődíj nyertese - vesz részt.
 • Miután minden díjra meglett a nyertesünk, akkor azokat e-mailben értesítjük, és egyeztetünk vele, az ajándék eljuttatásának módjáról és időpontjáról.
 • A nyertesek nevét kiírjuk a Facebook oldalunkon a szabályoknak megfelelően és publikálni fogjuk a hírlevelünkben is. 
 • A beküldött ételfotók a nyereményjáték zárása után (azaz 2020. augusztus 1-től) bekerülnek a mit-ehetek.hu website-ra a megfelelő receptekhez.
 • Amennyiben egy receptet többen elkészítettek, törekszünk arra, hogy minden ételfotót küldő legalább az egyik elkészített receptnél feltüntetésre kerüljön.

7. Hogyan készítsük el az ételfotókat

 • A leggusztusosabb ételfotók házilag készítve azok, melyek csak az ételt esetleg egy kis részletet a tányérból tartalmaznak. Ferdén, 30-50 cm távolságról fotózzunk. Amennyiben valami töltött vagy egyben készült ételről készül fotó, akkor készítsünk egy olyat, amely teljes egészében mutatja meg az ételt, majd egy olyat, mikor felvágtuk és az étel belseje is látható. Mint például diétás túrótortánk képe.
 • A legjobb természetes fénynél úgy, hogy a tányér egyenletes fényben legyen. Vagyis ne valamely oldalról erős fény, mert olyankor a fény-árnyék hatás miatt kevésbé gusztusosnak tűnik az étel.
 • Sok betegünk e képek alapján fogja kiválasztani a számára még megehető ételeket, így olyan képeket készítsünk, amit esetleg egy beteg közelállónknak is jó szívvel mutatnánk, ajánlanánk.

Ahhoz, hogy minél jobb ételfotót készíts, itt adunk pár linket az oldalunkon található receptképekhez, melyeket eddig szakácsaink küldtek nekünk, és melyek egyszerűen, de gusztusosan mutatják meg az elkészült ételeket:

Diétás túrótorta /Szabadtéri háttér, de főleg a torta látható. Az egy szelet kiemelésével a torta belseje is láthatóvá vált. A kép közeli, ferde szögből készült./

Csirkemáj zöldborsóval /A tányér és az étel látható csak, a kép 40-50 cm távolságról ferde szögből készült./

Töltött hokkaido tök /A gusztusos ételt semmi sem zavarja meg, csak az étel látható a képen, ferde szögből, kb. 30-40 cm távolságról fotózva. Az étel készítője megmutatta a tölteléket is azzal, hogy egy szeletet kivágott fotózás előtt./

Bazsalikomos hússal töltött paradicsom (Azonnal meg szeretné enni az ember. A képet készítő pár bazsalikomlevéllel tette színesebbé, kívánatosabbá az ételt. Szinte csak a tányér és az étel látható a fotón. 40-50 cm távolságról ferdén az ételre fotózva./