Mit ehetek | Fokhagymás zöldfűszeres paszternák püré

Fokhagymás zöldfűszeres paszternák püré

Fokhagymás zöldfűszeres paszternák püré
Fokhagymás zöldfűszeres paszternák püré

Elkészítés

Egy nagy lábast töltsünk kétharmad részig vízzel, majd forraljuk fel. Tegyük bele a megpucolt és kockára vágott paszternákot és a fokhagymát egészben. 10-15 perc alatt puhára főzzük a paszternákot. A főzővizet leöntjük. Egy közepes tálban turmixgéppel pürét készítünk a hozzávalókból.


    • adag4
    • Gyermekeknek
    • Kamaszoknak
    • Felnőtteknek
    • Időseknek
    • Tavaszi
    • Kora nyári
    • Késő nyári
    • Őszi
    • Téli
    • Délelőtt
    • Ebédre
    • Este
    • Egész nap
    • Elkészítési idő
    • Elkészítési idő
    • Elkészítési idő
    • Nehézség
    • Nehézség
    • Nehézség
    • Költség
    • Költség
    • Költség

Alapanyagok

Hozzávalók:
  • fél mokkáskanál Őrölt feketebors (1 g)
  • 1 teáskanál Diétás só (7 g)
  • 1 teáskanál Friss tárkony (1 g)
  • 1 evőkanál Friss petrezselyem (4 g)
  • 3 evőkanál Zabtej (45 g)
  • 4 db közepes gerezd Fokhagyma (16 g)
  • 80 dkg Pasztinák 

Tápanyagtartalom (1 adag)

  • kcl: 151
  • CH: 31.8 g
  • fehérje: 3.0 g
  • zsír: 1.0 g