Fokhagymás zöldfűszeres paszternák püré
Elkészítés
Egy nagy lábast töltsünk kétharmad részig vízzel, majd forraljuk fel. Tegyük bele a megpucolt és kockára vágott paszternákot és a fokhagymát egészben. 10-15 perc alatt puhára főzzük a paszternákot. A főzővizet leöntjük. Egy közepes tálban turmixgéppel pürét készítünk a hozzávalókból.
-
- 4
-
-
-
-
Alapanyagok
Hozzávalók:
- fél mokkáskanál Őrölt feketebors (1 g)
- 1 teáskanál Diétás só (7 g)
- 1 teáskanál Friss tárkony (1 g)
- 1 evőkanál Friss petrezselyem (4 g)
- 3 evőkanál Zabtej (45 g)
- 4 db közepes gerezd Fokhagyma (16 g)
- 80 dkg Pasztinák 
Tápanyagtartalom (1 adag)
- kcl: 151
- CH: 31.8 g
- fehérje: 3.0 g
- zsír: 1.0 g