Mit ehetek | Fokhagymás mangoldsaláta

Fokhagymás mangoldsaláta

Fokhagymás mangoldsaláta
Fokhagymás mangoldsaláta

Elkészítés

A mangold levelet megmosom, leszárítom, és durván felaprítom. Az olajon gyengén megpirítom a felaprított fokhagymát, sózom, borsozom, majd belekeverem a mangoldleveleket és fedő alatt 5 percig enyhe tűzün megpárolom.


    • adag3
    • Gyermekeknek
    • Kamaszoknak
    • Felnőtteknek
    • Időseknek
    • Tavaszi
    • Kora nyári
    • Késő nyári
    • Őszi
    • Téli
    • Délelőtt
    • Este
    • Egész nap
    • Elkészítési idő
    • Elkészítési idő
    • Elkészítési idő
    • Nehézség
    • Nehézség
    • Nehézség
    • Költség
    • Költség
    • Költség

Alapanyagok

Hozzávalók:
  • ízlés szerint Só
  • 3 közepes gerezd Fokhagyma (12 g)
  • 2 evőkanál Étolaj - Napraforgóolaj (26 g)
  • ízlés szerint Őrölt feketebors
  • 20 dkg Mangoldlevél 

Tápanyagtartalom (1 adag)

  • kcl: 96
  • CH: 3.5 g
  • fehérje: 1.5 g
  • zsír: 8.8 g