Diétás szilvás süti
Elkészítés
A hozzávalókat alaposan összekeverjük, kivajazott, lisztezett tepsibe öntjük, elsimítjuk. Tetejét gazdagon megrakjuk félbevágott szilvával és fahéjas cukorral megszórjuk. Közepes hőmérsékletű sütőben kb. 45 percig sütjük tűpróbáig.
-
12
-
-
-
-
-
-
-
Alapanyagok
Hozzávalók:
- 250 ml Kefír (255 g)
- 2 db Tojás (11 g)
- 125 ml Kókuszolaj (11 dkg)
- 2 dl Nyírfacukor (19 dkg)
- 5 dl Teljes kiőrlésű búzaliszt (33 dkg)
- 2 evőkanál Citromlé (20 g)
- 1 teáskanál Szódabikarbóna (6 g)
- 1 citromé Reszelt citromhéj (10 g)
- 1 mokkáskanál Vanília kivonat (2 g)
- 50 dkg Szilva 
Tetejére:
- 1 evőkanál Őrölt fahéj (7 g)
- 10 dkg Kristálycukor  
Tápanyagtartalom (1 adag)
- kcl: 285
- CH: 49.8 g
- fehérje: 4.4 g
- zsír: 10.9 g