Diétás almás palacsinta
Elkészítés
A tejet a tojással összekeverjük, majd lassan hozzáadjuk a lisztet, ízesítjük a reszelt alma egyharmadával, amelynek a levét kinyomtuk. Majd felhígítjuk annyi vízzel, hogy a massza tejfölsűrűségű legyen. Ezután az olajjal kikent palacsintasütőben a palacsintákat kisütjük. Amikor a palacsintát kisütöttünk, a reszelt almát ízesítjük az őrölt fahéjjal és az édesítővel, majd a palacsintába töltjük.
-
2
-
-
-
-
-
-
-
Alapanyagok
Hozzávalók:
- 4 evőkanál Finomliszt BL55 (48 g)
- 1 dl Rizstej (11 dkg)
- 1 db Tojás (55 g)
- 1 csipetnyi Porcukor
- 1 db kicsi Alma (14 dkg)
- 1 mokkáskanál Őrölt fahéj (2 g)
- 1 evőkanál Étolaj - Napraforgóolaj (13 g)
- ízlés szerint Folyékony édestőszer
Tápanyagtartalom (1 adag)
- kcl: 260
- CH: 34.7 g
- fehérje: 6.3 g
- zsír: 10.7 g