Mit ehetek | Csirkecomb szőlővel

Csirkecomb szőlővel

Csirkecomb szőlővel
Csirkecomb szőlővel

Elkészítés

A csirkecombokat lebőrözzük, kétfelé vágjuk, és diétás sóval bedörzsöljük. Felmelegített margarinon pirosra sütjük. Hozzáadjuk a borsikafüvet, a szegfűszeget, a felkarikázott póréhagymát, a zeller zöldjét. Pár percig pirítjuk, majd beletesszük a leszemezett szőlőt. A kukoricakeményítőt összekeverjük a szőlőlével és ráöntjük, majd együtt forraljuk.


    • adag4
    • Gyermekeknek
    • Kamaszoknak
    • Felnőtteknek
    • Időseknek
    • Tavaszi
    • Kora nyári
    • Késő nyári
    • Őszi
    • Téli
    • Délelőtt
    • Ebédre
    • Este
    • Egész nap
    • Elkészítési idő
    • Elkészítési idő
    • Elkészítési idő
    • Nehézség
    • Nehézség
    • Nehézség
    • Költség
    • Költség
    • Költség

Alapanyagok

Hozzávalók:
  • fél mokkáskanál Szárított borsikafű
  • 1 szál Zellerlevél (5 g)
  • 1 késhegynyi Őrölt szegfüszeg
  • 1 dl Szőlőlé (10 dkg)
  • 4 db kisebb Csirkecomb - egész (80 dkg)
  • 1 dkg Kukoricakeményítő  
  • 15 dkg Szőlő  
  • 5 dkg Póréhagyma  
  • 5 dkg Tejmentes margarin 
  • 1 teáskanál Diétás só (7 g)

Tápanyagtartalom (1 adag)

  • kcl: 400
  • CH: 15.6 g
  • fehérje: 42.4 g
  • zsír: 18.0 g