Mit ehetek | Császármorzsa

Császármorzsa

Császármorzsa
Császármorzsa

Elkészítés

A tojásfehérjét habbá verjük, az alapanyagokat 3 dl vízzel összekeverjük, kevés margarinon, sütőlapon addig sütjük, amíg a tészta össze nem állt. Ekkor lapáttal összetörjük, és tovább sütjük. Ezt a műveletet addig ismételjük, amíg el nem készül a morzsa. Baracklekvárral fogyasztjuk.


    • adag4
    • Gyermekeknek
    • Kamaszoknak
    • Felnőtteknek
    • Időseknek
    • Tavaszi
    • Kora nyári
    • Késő nyári
    • Őszi
    • Téli
    • Délelőtt
    • Ebédre
    • Este
    • Egész nap
    • Elkészítési idő
    • Elkészítési idő
    • Elkészítési idő
    • Nehézség
    • Nehézség
    • Nehézség
    • Költség
    • Költség
    • Költség

Alapanyagok

Hozzávalók:
  • 25 dkg Finomliszt BL55 
  • 3 db Tojás (165 g)
  • 6 dkg Kristálycukor  
  • 5 dkg Tejmentes margarin 
  • 5 dkg Mazsola 
  • 12 dkg Sárgabarack lekvár 
  • 1 csipetnyi Só

Tápanyagtartalom (1 adag)

  • kcl: 523
  • CH: 86.7 g
  • fehérje: 12.1 g
  • zsír: 13.1 g