Mit ehetek | Citromos sertésragu

Citromos sertésragu

Citromos sertésragu
Citromos sertésragu

Elkészítés

A felmelegített olajon átfuttatjuk a felkockázott húst. Tűzről levéve rászórjuk a fűszerpaprikát, kevés vizet öntünk alá, és fedő alatt puhára pároljuk. Amikor majdnem kész, beletesszük a kockára vágott zöldségeket és a paradicsomot. Ízesítjük sóval, petrezselyemmel, készre főzzük. Tűzről levéve öntjük hozzá a citromlevet.


    • adag1
    • Gyermekeknek
    • Kamaszoknak
    • Felnőtteknek
    • Időseknek
    • Tavaszi
    • Kora nyári
    • Késő nyári
    • Őszi
    • Téli
    • Délelőtt
    • Este
    • Egész nap
    • Elkészítési idő
    • Elkészítési idő
    • Elkészítési idő
    • Nehézség
    • Nehézség
    • Nehézség
    • Költség
    • Költség
    • Költség

Alapanyagok

Hozzávalók:
  • ízlés szerint Pirospaprika por
  • ízlés szerint Só
  • 20 g Paradicsom  
  • ízlés szerint Friss petrezselyem
  • 1 evőkanál Étolaj - Napraforgóolaj (13 g)
  • 1 mokkáskanál Citromlé (2 g)
  • 5 dkg Fehérrépa  
  • 7 dkg Karalábé  
  • 8 dkg Sárgarépa 
  • 12 dkg Sertés lapocka 

Tápanyagtartalom (1 adag)

  • kcl: 726
  • CH: 13.3 g
  • fehérje: 17.7 g
  • zsír: 63.8 g