Mit ehetek | Cékla almával

Cékla almával

Cékla almával
Cékla almával

Elkészítés

A nyers céklát hámozva, az almát héjastól finomra reszeljük. Hozzáadjuk a mézet, csipetnyi őrölt köményt és a citrom levét, kikapart húsát. Ha nem elég nedves, keverjünk bele néhány kanál vizet. Tálalásig hűtőszekrényben érleljük, és fogyasztás előtt hintsük meg a búzacsírával.


    • adag4
    • Gyermekeknek
    • Kamaszoknak
    • Felnőtteknek
    • Időseknek
    • Tavaszi
    • Kora nyári
    • Késő nyári
    • Őszi
    • Téli
    • Délelőtt
    • Ebédre
    • Este
    • Egész nap
    • Elkészítési idő
    • Elkészítési idő
    • Elkészítési idő
    • Nehézség
    • Nehézség
    • Nehézség
    • Költség
    • Költség
    • Költség

Alapanyagok

Hozzávalók:
  • 1 csipetnyi Őrölt kömény
  • 2 evőkanál Búzacsíra (16 g)
  • 1 evőkanál Méz (21 g)
  • 20 dkg Alma  
  • 1 db Citrom (18 dkg)
  • 30 dkg Cékla  

Tápanyagtartalom (1 adag)

  • kcl: 94
  • CH: 18.3 g
  • fehérje: 2.3 g
  • zsír: 3.1 g