Mit ehetek | Burgonyával töltött paprika

Burgonyával töltött paprika

Burgonyával töltött paprika
Burgonyával töltött paprika

Elkészítés

A paprikát a magjától megtisztítjuk, a burgonyát sütőben, héjában megsütjük és péppé törjük. Hozzáadjuk az olajat, a nyers, aprított fűszernövényeket, fűszereket, kikeverjük a burgonyát, majd megtöltjük a paprikát és kettévágva tálaljuk.


    • adag2
    • Gyermekeknek
    • Kamaszoknak
    • Felnőtteknek
    • Időseknek
    • Tavaszi
    • Kora nyári
    • Késő nyári
    • Őszi
    • Téli
    • Ebédre
    • Este
    • Egész nap
    • Elkészítési idő
    • Elkészítési idő
    • Elkészítési idő
    • Nehézség
    • Nehézség
    • Nehézség
    • Költség
    • Költség
    • Költség

Alapanyagok

Hozzávalók:
  • fél mokkákanál Őrölt kömény (1 g)
  • 1 mokkáskanál Só (3 g)
  • 1 evőkanál Olívaolaj - saláta olaj (13 g)
  • ízlés szerint Natur vegamix - gluténmentes
  • 2 db Piros húsú paprika (20 dkg)
  • 2 evőkanál Friss zöldfűszer keverék (8 g)
  • 2 db kicsi Burgonya (20 dkg)

Tápanyagtartalom (1 adag)

  • kcl: 161
  • CH: 18.9 g
  • fehérje: 3.5 g
  • zsír: 7.0 g