Mit ehetek | Brokkoli krémleves 3.

Brokkoli krémleves 3.

Brokkoli krémleves 3.
Brokkoli krémleves 3.

Elkészítés

Egy kevés vízben felfőzzük a leveskockákat, majd a rózsákra szedett brokkolit megpároljuk. Amikor megpuhult, botmixerrel pépesítjük, felöntjük 8 dl  vízzel. Hozzá keverjük a zabtejszínt, és együtt megrottyantjuk A zúzott fokhagyma a legvégén kerüljön bele. Tálalásnál megszórjuk sörélesztőpehellyel.

Forrás: kreacica.blogspot.hu


    • adag4
    • Gyermekeknek
    • Kamaszoknak
    • Felnőtteknek
    • Időseknek
    • Tavaszi
    • Kora nyári
    • Késő nyári
    • Őszi
    • Téli
    • Délelőtt
    • Este
    • Egész nap
    • Elkészítési idő
    • Elkészítési idő
    • Elkészítési idő
    • Nehézség
    • Nehézség
    • Nehézség
    • Költség
    • Költség
    • Költség

Alapanyagok

Hozzávalók:
  • 4 db közepes gerezd Fokhagyma (16 g)
  • 1 evőkanál Sörélesztő pehely (5 g)
  • fél doboz - 100ml Zabtejszín (100 g)
  • 2 db Bio leveskocka (22 g)
  • 1 közepes fej Brokkoli (60 dkg)

Tápanyagtartalom (1 adag)

  • kcl: 83
  • CH: 6.7 g
  • fehérje: 6.3 g
  • zsír: 3.4 g