Bolgár uborkasaláta
Elkészítés
Az uborkát megmossuk, hámozzuk, hosszában szétvágjuk, magvait kiszedjük, apró kockákra vágjuk. A snidlinget és a petrezselyemzöldet, mentát finomra vágjuk, összekeverjük, csipet sóval és joghurttal leöntjük és hidegen tálaljuk.
-
4
-
-
-
-
-
-
-
Alapanyagok
Hozzávalók:
- 1 csipetnyi Só
- 2 dl Joghurt (20 dkg)
- 8 db Friss mentalevél (2 g)
- 1 csokor Metélőhagyma - snidling (8 dkg)
- 1 csokor Friss petrezselyem (4 dkg)
- 40 dkg Uborka 
Tápanyagtartalom (1 adag)
- kcl: 58
- CH: 7.8 g
- fehérje: 3.2 g
- zsír: 1.7 g