Mit ehetek | Bolgár uborkasaláta

Bolgár uborkasaláta

Bolgár uborkasaláta
Bolgár uborkasaláta

Elkészítés

Az uborkát megmossuk, hámozzuk, hosszában szétvágjuk, magvait kiszedjük, apró kockákra vágjuk. A snidlinget és a petrezselyemzöldet, mentát finomra vágjuk, összekeverjük, csipet sóval és joghurttal leöntjük és hidegen tálaljuk.


    • adag4
    • Gyermekeknek
    • Kamaszoknak
    • Felnőtteknek
    • Időseknek
    • Tavaszi
    • Kora nyári
    • Késő nyári
    • Őszi
    • Téli
    • Délelőtt
    • Ebédre
    • Este
    • Egész nap
    • Elkészítési idő
    • Elkészítési idő
    • Elkészítési idő
    • Nehézség
    • Nehézség
    • Nehézség
    • Költség
    • Költség
    • Költség

Alapanyagok

Hozzávalók:
  • 1 csipetnyi Só
  • 2 dl Joghurt (20 dkg)
  • 8 db Friss mentalevél (2 g)
  • 1 csokor Metélőhagyma - snidling (8 dkg)
  • 1 csokor Friss petrezselyem (4 dkg)
  • 40 dkg Uborka 

Tápanyagtartalom (1 adag)

  • kcl: 58
  • CH: 7.8 g
  • fehérje: 3.2 g
  • zsír: 1.7 g