Mit ehetek | Becsinált leves sertéshúsból

Becsinált leves sertéshúsból

Becsinált leves sertéshúsból
Becsinált leves sertéshúsból

Elkészítés

A letisztított hús és zöldségféléket folyóvízben lemossuk, majd a húst egyenlő méretű kockákra vágjuk, a zöldségfélét pedig karikákra. Ezután a főzőedény az olajjal kikenjük, és beletesszük az apróra vágott petrezselymetzöldet, a húst és a zöldségfélét, majd ízesítjük a sóval, paprikával, és a legkisebb erősségű főzőfelületén fedő alatt puhára pároljuk. Amennyiben szükséges, kevés meleg vizet adunk hozzá, hogy le ne égjen. Amikor az alapanyagok már felpuhultak, meghintjük a liszttel, jól összekeverjük és a hideg vízzel felengedve, beletesszük a szükséges mennyiségű sót és összeforraljuk.


    • adag2
    • Gyermekeknek
    • Kamaszoknak
    • Felnőtteknek
    • Időseknek
    • Tavaszi
    • Kora nyári
    • Késő nyári
    • Őszi
    • Téli
    • Délelőtt
    • Este
    • Egész nap
    • Elkészítési idő
    • Elkészítési idő
    • Elkészítési idő
    • Nehézség
    • Nehézség
    • Nehézség
    • Költség
    • Költség
    • Költség

Alapanyagok

Hozzávalók:
  • 12 dkg Sertés - Sertéshús  
  • 12 g Kókuszolaj 
  • 6 dkg Sárgarépa 
  • 4 dkg Fehérrépa  
  • 1 evőkanál Friss petrezselyem (4 g)
  • 1 mokkáskanál Pirospaprika por (2 g)
  • 1 csapott teáskanál Só (5 g)
  • 1 csapott evőkanál Finomliszt BL55 (10 g)

Tápanyagtartalom (1 adag)

  • kcl: 186
  • CH: 6.8 g
  • fehérje: 13.9 g
  • zsír: 11.1 g