Becsinált leves sertéshúsból
Elkészítés
A letisztított hús és zöldségféléket folyóvízben lemossuk, majd a húst egyenlő méretű kockákra vágjuk, a zöldségfélét pedig karikákra. Ezután a főzőedény az olajjal kikenjük, és beletesszük az apróra vágott petrezselymetzöldet, a húst és a zöldségfélét, majd ízesítjük a sóval, paprikával, és a legkisebb erősségű főzőfelületén fedő alatt puhára pároljuk. Amennyiben szükséges, kevés meleg vizet adunk hozzá, hogy le ne égjen. Amikor az alapanyagok már felpuhultak, meghintjük a liszttel, jól összekeverjük és a hideg vízzel felengedve, beletesszük a szükséges mennyiségű sót és összeforraljuk.
-
2
-
-
-
-
-
-
-
Alapanyagok
Hozzávalók:
- 12 dkg Sertés - Sertéshús  
- 12 g Kókuszolaj 
- 6 dkg Sárgarépa 
- 4 dkg Fehérrépa  
- 1 evőkanál Friss petrezselyem (4 g)
- 1 mokkáskanál Pirospaprika por (2 g)
- 1 csapott teáskanál Só (5 g)
- 1 csapott evőkanál Finomliszt BL55 (10 g)
Tápanyagtartalom (1 adag)
- kcl: 186
- CH: 6.8 g
- fehérje: 13.9 g
- zsír: 11.1 g