Mit ehetek | Barnarizskrém leves

Barnarizskrém leves

Barnarizskrém leves
Barnarizskrém leves

Elkészítés

1 l vizet felforralunk, két evőkanál barnarizslisztet kikeverünk kevés hideg vízzel, és a forrásban lévő vízhez öntjük. Teszünk bele egy babérlevelet, lestyánt, petrezselyemzöldet, tengeri sót, kevés szárított zöldségekből készült ételízesítőt.


    • adag4
    • Gyermekeknek
    • Kamaszoknak
    • Felnőtteknek
    • Időseknek
    • Tavaszi
    • Kora nyári
    • Késő nyári
    • Őszi
    • Téli
    • Délelőtt
    • Este
    • Egész nap
    • Elkészítési idő
    • Elkészítési idő
    • Elkészítési idő
    • Nehézség
    • Nehézség
    • Nehézség
    • Költség
    • Költség
    • Költség

Alapanyagok

Hozzávalók:
  • ízlés szerint Ételízesítő
  • 1 marék Friss petrezselyem (12 g)
  • 1 db Babérlevél
  • 1 levél Lestyán
  • ízlés szerint Tengeri só
  • 2 evőkanál Barna rizsliszt (24 g)

Tápanyagtartalom (1 adag)

  • kcl: 22
  • CH: 4.7 g
  • fehérje: 0.1 g
  • zsír: 0.2 g