Barbecue sertéskaraj
Elkészítés
Melegítsük elő a sütőt 180 °C-ra. A karajszeleteket folpack közé téve 0,5 cm vastagságúra kiklopfoljuk, félretesszük. Egy közepes tálban összekeverjük a Barbecue szószt, az ananászt és a borsot. Egy nagy, alacsony peremű tepsit kikenünk olajjal. Aljára fektetjük a karaj szeleteket és ráöntjük a szószos keveréket. Sütőben 30-40 percig sütjük.
-
4
-
-
-
-
-
-
-
Alapanyagok
Hozzávalók:
- 4 szelet kicsontozott, 14 dkg/szelet Sertéskaraj (56 dkg)
- 4 karika Ananász konzerv - egész (16 dkg)
- 1 dl Barbecueszósz (125 g)
- fél mokkáskanál Őrölt feketebors (1 g)
Tápanyagtartalom (1 adag)
- kcl: 309
- CH: 18.2 g
- fehérje: 29.9 g
- zsír: 12.1 g