Mit ehetek | Barbecue sertéskaraj

Barbecue sertéskaraj

Barbecue sertéskaraj
Barbecue sertéskaraj

Elkészítés

Melegítsük elő a sütőt 180 °C-ra. A karajszeleteket folpack közé téve 0,5 cm vastagságúra kiklopfoljuk, félretesszük. Egy közepes tálban összekeverjük a Barbecue szószt, az ananászt és a borsot. Egy nagy, alacsony peremű tepsit kikenünk olajjal. Aljára fektetjük a karaj szeleteket és ráöntjük a szószos keveréket. Sütőben 30-40 percig sütjük.


    • adag4
    • Gyermekeknek
    • Kamaszoknak
    • Felnőtteknek
    • Időseknek
    • Tavaszi
    • Kora nyári
    • Késő nyári
    • Őszi
    • Téli
    • Délelőtt
    • Este
    • Egész nap
    • Elkészítési idő
    • Elkészítési idő
    • Elkészítési idő
    • Nehézség
    • Nehézség
    • Nehézség
    • Költség
    • Költség
    • Költség

Alapanyagok

Hozzávalók:
  • 4 szelet kicsontozott, 14 dkg/szelet Sertéskaraj (56 dkg)
  • 4 karika Ananász konzerv - egész (16 dkg)
  • 1 dl Barbecueszósz (125 g)
  • fél mokkáskanál Őrölt feketebors (1 g)

Tápanyagtartalom (1 adag)

  • kcl: 309
  • CH: 18.2 g
  • fehérje: 29.9 g
  • zsír: 12.1 g