Mit ehetek | Baconba csavart grillezett zöldspárga

Baconba csavart grillezett zöldspárga

Baconba csavart grillezett zöldspárga

Elkészítés

A spárgát megtisztítjuk, fás részét levágjuk. 6-8 percig sós-cukros vízben főzzük, majd lecsepegtetjük. 3-3 spárgát 1-1 szelet bacon szalonnával körbetekerjük, fogpiszkálóval rögzítjük, és grillrácson vagy grill tepsiben 10 perc alatt ropogós-pirosra sütjük. 



    • adag4
    • Gyermekeknek
    • Kamaszoknak
    • Felnőtteknek
    • Időseknek
    • Tavaszi
    • Kora nyári
    • Késő nyári
    • Őszi
    • Téli
    • Délelőtt
    • Ebédre
    • Este
    • Egész nap
    • Elkészítési idő
    • Elkészítési idő
    • Elkészítési idő
    • Nehézség
    • Nehézség
    • Nehézség
    • Költség
    • Költség
    • Költség

Alapanyagok

Hozzávalók:
  • 8 szelet Bacon-füstölt (12 dkg)
  • 24 vékonyabb szál Spárga - zöld (24 dkg)
  • 1 csipetnyi Kristálycukor
  • 3 csipet Só (2 g)

Tápanyagtartalom (1 adag)

  • kcl: 162
  • CH: 2.3 g
  • fehérje: 6.4 g
  • zsír: 14.0 g