Avokádókrém leves
Elkészítés
Az avokádót, mossuk, pucoljuk, kettévágjuk és a magját kiszedjük. Majd az összes hozzávalót 3,5 dl vízzel együtt tegyük aprítógépbe és jól mixeljük el, míg krémes állagú nem lesz a levesünk.
-
2
-
-
-
-
-
-
-
Alapanyagok
Hozzávalók:
- ízlés szerint Só
- 2 evőkanál Zabtejszín (30 g)
- 1 db közepes Avokádó (25 dkg)
- 2 közepes gerezd Fokhagyma (8 g)
- fél közepes hagyma Vöröshagyma (75 g)
- ízlés szerint Őrölt feketebors
- 1 kisebb Kígyóuborka (25 dkg)
- 1 csipetnyi Szárított lestyán
Tápanyagtartalom (1 adag)
- kcl: 252
- CH: 11.4 g
- fehérje: 4.0 g
- zsír: 19.7 g