Mit ehetek | Avokádókrém leves

Avokádókrém leves

Avokádókrém leves
Avokádókrém leves

Elkészítés

Az avokádót, mossuk, pucoljuk, kettévágjuk és a magját kiszedjük. Majd az összes hozzávalót 3,5 dl vízzel együtt tegyük aprítógépbe és jól mixeljük el, míg krémes állagú nem lesz a levesünk.


    • adag2
    • Gyermekeknek
    • Kamaszoknak
    • Felnőtteknek
    • Időseknek
    • Tavaszi
    • Kora nyári
    • Késő nyári
    • Őszi
    • Téli
    • Délelőtt
    • Este
    • Egész nap
    • Elkészítési idő
    • Elkészítési idő
    • Elkészítési idő
    • Nehézség
    • Nehézség
    • Nehézség
    • Költség
    • Költség
    • Költség

Alapanyagok

Hozzávalók:
  • ízlés szerint Só
  • 2 evőkanál Zabtejszín (30 g)
  • 1 db közepes Avokádó (25 dkg)
  • 2 közepes gerezd Fokhagyma (8 g)
  • fél közepes hagyma Vöröshagyma (75 g)
  • ízlés szerint Őrölt feketebors
  • 1 kisebb Kígyóuborka (25 dkg)
  • 1 csipetnyi Szárított lestyán

Tápanyagtartalom (1 adag)

  • kcl: 252
  • CH: 11.4 g
  • fehérje: 4.0 g
  • zsír: 19.7 g