Ananászos göngyölt csirkemell
Elkészítés
A húst 8 szeletre vágjuk, kissé kiverjük, megsózzuk, és mindegyikre 1-1 szelet ananászt fektetünk. Szorosan felgöngyöljük, majd hústűvel vagy fogvájóval rögzítjük. Lisztben meghempergetjük, és forró olajban, nagy lángon megsütjük.
-
4
-
-
-
-
-
-
-
Alapanyagok
Hozzávalók:
- 1 mokkáskanál Só (3 g)
- 4 evőkanál Finomliszt BL55 (48 g)
- 20 dkg Ananász konzerv - darabolt 
- 4 fél közepes - kb. 20-20 dkg-os Csirkemell filé (80 dkg)
Sütéshez:
- 4 dl Étolaj - Napraforgóolaj (36 dkg)
Tápanyagtartalom (1 adag)
- kcl: 495
- CH: 18.6 g
- fehérje: 47.4 g
- zsír: 24.6 g