Nápolyi csirkefilé
Elkészítés
A hagymát apróra felkockázzuk, lábasba tesszük, ráöntjük az olajat, a kipréselt fokhagymát, a felkockázott paprikát, és 5 percig főzzük. A paradicsomot meghámozzuk, felkockázzuk, és az ötcentis darabokra vágott csirkehússal együtt a hagymához adjuk, sóval, borssal fűszerezzük. Fedő alatt 15-20 percig kis lángon főzzük.
-
- 4
-
-
-
-
Alapanyagok
Hozzávalók:
- 1 késhegynyi Őrölt feketebors
- 1 mokkáskanál Só (3 g)
- 1 evőkanál Étolaj - Napraforgóolaj (13 g)
- 1 db Paprika (90 g)
- 30 dkg Paradicsom  
- 1 nagy Fokhagyma (7 g)
- 1 db nagy Vöröshagyma (20 dkg)
- 40 dkg Csirkemell filé 
Tápanyagtartalom (1 adag)
- kcl: 178
- CH: 8.3 g
- fehérje: 24.7 g
- zsír: 4.7 g