Csirkemáj zöldborsóval
Elkészítés
A zöldborsót kevés sós vízben előfőzzük. A csirkemájat megmossuk, csíkokra vágjuk és beleforgatjuk a keményítőbe. Az olajat tapadásmente edényben felmelegítjük, beleszórjuk a májat és kevergetjük. Ízesítjük gyömbérrel és szójaszósszal. Hozzáadjuk a zöldborsót és átforgatva együtt pároljuk készre. Sóznunk már nem kell, mert a szójaszósz sós.
-
- 4
-
-
-
-
Alapanyagok
Hozzávalók:
- 8 dkg Keményítő - burgonya 
- 40 dkg Zöldborsó 
- 40 dkg Csirkemáj  
- izlés szerint Őrölt gyömbér
- 1 evőkanál Tamari - gluténmenetes szójaszósz (15 g)
- 1 evőkanál Étolaj - Napraforgóolaj (13 g)
Tápanyagtartalom (1 adag)
- kcl: 322
- CH: 33.7 g
- fehérje: 27.5 g
- zsír: 7.4 g